Lønn for strevet!

HURRA, JEG FIKK A PÅ MUNTLIG EKSAMEN I DAG!!!! Åå, jeg er så lykkelig!! Kan det virkelig være mulig?! Jeg kunne omtrent ikke fatte det! Men jeg har faktisk lest noe helt vanvittig mye de siste dagene (det er jo blant annet dette som har tatt vekk bloggfokuset mitt), og jeg har jobbet hardt og målrettet frem til denne dagen. Så utrolig deilig å kunne få igjen belønning for strevet! Åå, jeg er så glad!! Og sliten. Og sulten... Men det går såå fint, for jeg fikk A på eksamen!

Jeg har vært ufattelig dårlig på å blogge i det siste, men det er koselig å se at det fortsatt er noen spente og nysgjerrige sjeler som titter innom for å sjekke om jeg har oppdatert, hehe. Jeg skal prøve å bli flinkere, fremover har jeg i alle fall bedre tid! Hvordan er det egentlig å kunne bruke morgen/dag/ettermiddag/kveld/(natt - neida...) på noe annet enn lesing? Det skal jammen meg bli godt å finne ut det igjen!

Åh, for en nydelig dag det er i dag! Og tanken på at den bare vil bli bedre utover kvelden gir meg om lag enda flere glade tanker og gode følelser! Livet er herlig, er det ikke, folkens?! Livet er herlig!

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!