Drøfting av ny sofa.

God nyhet: Jeg har fått meg gratis sofa!!
Dårlig nyhet: Jeg har e-egentlig ikke plass til den.


Nå har det seg faktisk slik at to av korridor-buddyene flytter ut (begge jeg deler bad med, så jeg får badene alene frem til sommeren!), og ei av dem hadde ikke mulighet til å ta med seg sofaen. Da ble jeg den heldige som ble spurt! Og SIER MAN EGENTLIG NEI TAKK TIL EN GRATIS OG FIN SOFA??! Nei, man gjør jo ikke det! Så jeg sa ja; jeg satte sengen min på høykant og fikk sofaen plassert midt på gulvet. Dette skulle nok ordne seg!

God nyhet: Med godt mot var jeg åpen for å sove på sofaen de neste nettene!
Dårlig nyhet: I natt fikk jeg nettopp bekreftet at det IKKE er digg å sove på en sofa hvor jeg akkurat ikke klarer å strekke på beina (til og med jeg, ja!).

I natt hadde jeg min verste natt på lenge. Jeg tror ikke jeg sov én time uten å våkne med stive bein hvis jeg sov med dem over sofakanten eller med bøyd-kroket nakke for å presse beina innenfor sofaen. Jeg fant ingen god liggestilling. Neste natt sover jeg på gulvet!

God nyhet: Jeg har mange gode venner og familieslektninger her i Oslo som jeg kan spørre om hjelp til ommøblering!
Dårlig nyhet: Jeg er så ufattelig dårlig på å spørre om slik hjelp.

Med tungt skrivebord, enda tyngre seng, hyller, tv og tv-bord, kan det bli spennende hva petite-moi kan få utrettet på egenhånd. Jeg har en skuff med diverse verktøy i nederste skuffen på skrivebordet, så jeg må nok mikse og trikse litt med møblene mine, hehe. Dette kan bli spennende, merker jeg! Jeg har nok ikke tid til å begynne ommøbleringen i dag, den er fullstappet slik som den er. Men i morgen, derimot, setter handy-Bella i gang! Hvis du tilfeldigvis er blant mine venner/familieslektninger i Oslo, samt ikke har noe å gjøre på en tirsdagskveld og ønsker å glede en fortvilet sjel, ta gjerne kontakt! I need all the help I can get.

Min nye sofa! Den har visstnok gått på
rundgang i korridoren; jeg er nummer 4!


- Bella.

Kommentarer

  1. Haha Anabel, du er så herlig og vittig! :-p Skulle ønske jeg fortsatte bodde i Oslo:-) Krysser fingrene for at du får ommøblert uten å ødelegge hverken deg selv eller møblene dine!:-p♡

    SvarSlett
  2. Aww, Lise, jo!! Det har blitt altfor lenge siden nå, jeg savner deg! Haha, takk for det, jeg merker jeg er spent selv på hvordan morgendagen vil gå! Men så liker jeg jo utfordringer, selv om jeg er ganske sikker på at jeg ikke vil klare denne, hehe.. Jeg håper alt er bra med deg, vi må snakkes sammen snart! :-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

MUNTLIG EKSAMEN!