Oppgjør med kjøkkenrotet!

Nå bare baller det på seg med skolearbeid hele tiden, og det er så ufattelig mye å gjøre. Da hjelper det særlig lite hvis det i tillegg er rotete, skittent og ekkelt på kjøkkenet - i dag luktet det faktisk ille der inne også! Det er lenge siden det har vært så ille som nå. Middagstilberedelsene tar jo enda lenger tid ved å måtte rydde etter andre, i tillegg til at det ikke er moro å komme til et urent kjøkken når man er sliten i utgangspunktet.

Heldigvis er det ikke bare jeg som irriterer meg over rotet. I dag da jeg skulle lage meg middag ble jeg møtt med en liten lapp som fortalte at vi måtte huske å vaske opp etter oss. Da tenkte jeg at jeg også ville legge til noe mer. Det er så mange som putter inn servise med matrester rett inn i oppvaskmaskinen, og det er ikke sjelden jeg må vaske servisene for hånd etter at de har vært i oppvaskmaskinen fordi andre ikke har giddet å bruke de 20 ekstra sekundene på å skylle dem ordentlig rene. Latskap, sier jeg. Latskap!

Derfor tok jeg et lite oppgjør i dag. Ikke det aller største, men det er iallfall en begynnelse. Jeg satte opp noen ord i en pent og pyntelig oppsett og hang opp lappen på kjøkkenet sammen med den andre lappen.

Ble fornøyd, jeg!

På tide å vaske badene (min vaskeuke)! Nå orker jeg ikke mer anatomi og fysiologi for i dag. Hadde forresten test i praktiske ferdigheter i dag (prosedyrer på et sykehjem), og jeg bestod!! Jeg skulle utføre munnstell på en pasient som var så medtatt at hun ikke klarte noen ting selv. Det var UTROLIG godt å bestå, men jeg har likevel ikke rukket å få lykkelighetsfølelsen helt enda, egentlig ingen glede i det hele tatt; det er for mange andre plikter som tar fra meg fokuset.

- Bella.

Kommentarer

  1. Hei!
    Så fint å høre om hverdagslige ting du driver med også, Anabel :)
    Stå på, jeg er stolt av deg!

    SvarSlett
  2. Hehe, tenkte på den forrige kommentaren du la inn da jeg skrev dette innlegget. :)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!