Balansetrening - i fysisk form!

Nå har jeg fått meg balansepute på hybelen! Mamma og pappa tok den med da jeg møtte dem hos mormor forrige helg. Jeg hadde en del vondt i høyrekneet i forrige uke (etter KRIK-treningen), så jeg trengte å få tilbake stabiliteten i kneet. Da kom jeg på at jeg hadde balansepute hjemme, så hvis jeg fikk den hit på hybelen, ville jeg jo få tid til å trene på stabiliteten! Men når skulle jeg klare å finne tid gjennom de hektiske hverdagene til studentens travle liv?

Det tok heldigvis ikke lang tid før jeg fikk den ideen. Når jeg pusser tennene pleier jeg bare å se på meg selv i speilet over vasken eller sitte på sengen fordypet i mine egne tanker. Tanker om hvordan dagen kommer til å bli (om morgenen) eller tanker om hvordan dagen har vært (på kvelden). Jeg føler det nesten er litt tidkrevende og kjedelig med tannpuss, og spesielt om kvelden tar tannpussingen ekstra lang tid fordi da pusser jeg tennene ordentlig grundig. Plutselig slo tanken i meg: hvorfor ikke stå på balanseputen mens jeg pusser tennene? Da slår jeg jo to fluer i én smekk!

Moro med balansetrening!

Som sagt, så gjort. Det har fungert veldig bra for meg! Jeg merker at balansen er noe dårligere på kvelden enn om morgenen, og det har nok en stor sammenheng med at jeg ikke klarer å sette inn tiltaket for å stelle meg for kvelden før jeg er blitt stuptrøtt. Da blir jeg mindre fokusert, og jeg vingler mye mer enn jeg vanligvis gjør. Likevel er det jo nettopp da balansetreningen får stor effekt, så jeg ser på det som en fordel (men jeg burde likevel klare å legge meg tidligere)!

I kveld skal jeg møte min kjære kusine Linn, og det gleder jeg meg veldig til! Jeg skal være på skolen i 20 minutter hvor jeg får veiledning angående det skriftlige arbeidskravet som jeg så vidt snakket om i forrige innlegg. Resten av dagen vil gå til selvstudium og romvask. Jeg tror dette blir en fin dag!

- Bella.

"Believe you can and you're halfway there." - Theodore Roosevelt.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!