Farvel ELIXIA i Hønefoss.

Nå skal jeg igjen ta turen til Hønefoss for å trene på ELIXIA! Det merkelige denne gangen, er at når jeg forlater dette treningssenteret kommer jeg aldri tilbake. Etter fire år her på ELIXIA hvor jeg har trent så mye, hardt og målrettet, må jeg si jeg har skaffet meg mange minner fra dette stedet. Jeg kan huske da en tilfeldig person kjøpte en ELIXIA-flaske til meg siden jeg glemte min igjen hjemme. Jeg kan huske da en annen person spurte om Analin og jeg var body-buildere (da vi gikk å idrettslinja på vgs, befant vi oss ofte på treningssenteret, hehe). Ellers kommer jeg heller aldri til å glemme alle mine gode treningsøkter her mens resten av klassen drev med ting ikke knærne mine tålte. Treningssenteret var virkelig en stor del av livet mitt på videregående. Det kommer til å bli trist og vemodig å aldri kunne trene på ELIXIA i Hønefoss igjen.

Siden dette blir min siste treningsøkt her, hadde jeg tenkt til å trene ekstra lenge. Jeg tenkte jeg skulle kjøre fullt program for bein og for overkropp, samt prøve å løpe (for første gang på flere måneder!) i siste del av økten. Problemet er at siden jeg ikke har egen bil, blir det vanskelig å komme seg bort til Hønefoss. Derfor må jeg sitte på med mamma til og fra jobb, noe som i dag vil tilsi at jeg bare får 3 timers treningsøkt. Vel, det er jo ikke bare bare, men bein- og overkropprogrammet mitt varer hver sine i 90-120 minutter, og da blir det ikke mye tid igjen til utholdenhet til slutt. Men etter litt nøyere vurdering, fant jeg ut at jeg dropper å trene overkropp; jeg trente dette området hardt i går i 90 minutter, og det er jo dessuten beina jeg burde fokusere på.

Planen videre denne sommeren er nemlig å begynne å løpe igjen. Å ta meg turer på enten Furumos løpeløyper eller å ta intervalldrag opp til hytta. I løpet av denne måneden har jeg trent veldig hardt for beina, og jeg har merket fremgang ved å kunne øke belastning gradvis, samt at knærne virker mer stabile. Jeg håper at planen funker; at beina er blitt sterke nok nå gjennom all trening til å kunne løpe igjen.

Men jeg sier meg ikke ferdig på ELIXIA helt enda! Når jeg reiser tilbake til et nytt stipendiat-år på Haugetun Folkehøyskole, satser jeg på at jeg lager meg et medlemskap på ELIXIA i Fredrikstad. Elevene pleier å få en rimelig rabatt her, så dette senteret er meget populært på skolen. Så selv om jeg sier farvel til ELIXIA i Hønefoss, er ikke selve ELIXIA-eventyret helt over! Jeg har fortsatt gode muligheter til flere timer på dette treningssenteret - bare på et helt annet sted.

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

MUNTLIG EKSAMEN!