Bildeoppdatering!

Selvfølgelig har ikke ferien hittil bare vært jobb, trening og spill med familien. Jeg har også vært med på mange spennende og morsomme begivenheter som jeg ikke har tatt meg tid til å blogge om enda. Likevel har jeg tatt en del bilder som dere kan se på for å få et innblikk i hvordan ferien har vært for meg hittil!

Photo shoot på veien!
"Ikke stå midt i veien! Dere må jo passe dere for bilene som kan komme", er kommentarer vi har fått høre etter denne lille fotoseansen, men hvilke biler er det man egentlig tenker på? Det er nemlig sjelden man kjører denne svingete og lange veien hvis man skal til Oslo; man bruker heller å kjøre via Drammen eller Hønefoss. Når jeg kjører til/fra Vikersund blir jeg overrasket om jeg møter flere enn tre-fire biler på veien, og hvis jeg faktisk lager en kø på over to biler, er det stort!


Dette bildet er blitt mitt profilbilde på Facebook!



Mens dette ble Analins.


 Chiller'n på veien.


Søta!

Sommerens første sykkeltur!
Så var tiden inne for å sykle til Vikersund igjen. Jeg må innrømme jeg alltid tenker tilbake på "sykkelsommeren" til Analin og meg hver gang vi skal sykle til Vikersund. Det var sommeren da 1. klasse på vgs var over der både Analin og jeg slet med knærne våre, og en av idrettslærerne sa til oss før skoleåret endte; "jeg forventer at dere ikke slapper av hele ferien, men trener opp igjen knærne til neste år". Gjett om vi tok ham bokstavelig - jeg tror ikke jeg har trent så mye en sommer før! Da vi kom hjem fra turné med gospelkoret, la vi resten av ferien - som tilsvarte rundt seks uker - til trening. Vi syklet og trente styrke for beina våre hele sommeren og tilbakela en distanse på over 50 mil med sykkelen totalt! For en sommer.

Denne sykkelturen gikk helt greit, til tross for syklenes store ulemper; min sykkel klarte ikke å komme i 15.-21. gir, mens Analin måtte holde gir-holderen for at den ikke skulle gå ned til 1.-7. gir. Den 12 km lange turen til Vikersund gikk fint, og vi syklet enda 5 km videre til ei venninne av oss. Gjett om det var koselig å se henne igjen! Da det var tid for å begi seg på hjemturen igjen, var lysten helt på bånn. Spesielt for Analin som både slet med kneet og var lei av gir-problematikken på sykkelen hennes. Vi planla å ta skolebussen hjem da vi kom til Vikersund, men den hadde visst dratt for bare to minutter siden da vi kom til stasjonen, og vi hadde ikke noe annet valg enn å ta sykkelen fatt. Analin og jeg stoppet da vi hadde igjen en mil foran oss, og her begynte Analins knesmerter å komme sterkere frem samtidig som humøret hennes sank. Likevel klarte jeg å overtale henne om å fortsette, og omsider kom vi oss hjem igjen. Det var godt å bli ferdig med sykkelturen, og vi slappet av resten av dagen.

Pause i Vikersund.

Analin nyter solen!


Klar for å sykle videre.

Analin, Marte og meg.

Servitriser for Bendiks konfirmasjon!
Anne-Kjersti hadde tidligere spurt om vi ville hjelpe til under konfirmasjonen til hennes sønn, noe vi sa gledelig ja til! Jeg gledet meg masse til å være med! Da vi kom frem, la Analin og jeg merke til at vi var de eneste to ungdommene som skulle hjelpe til under konfirmasjonen, noe som gjorde at vi følte oss enda mer beæret over å ha blitt spurt! Tenk at nettopp VI ble spurt!

Analin og jeg er deres familievenner - som Anne-Kjersti kalte det så fint - siden vi kjenner hele familien så godt. Vi ble først kjent med hverandre gjennom Heggen Gospel da de flyttet hit til Vikersund, og jeg er så glad jeg har blitt kjent med dem. Så fantastiske mennesker som alle i den familien er, må man virkelig lete lenge etter! Da kaffen og kakene var servert, sa Anne-Kjersti at vi gjerne kunne være igjen under konfirmasjonen som gjester, noe vi selvfølgelig sa ja til. Dette ble en utrolig fin dag sammen med gode mennesker og lattermilde stunder!


Analin og jeg er klare for å hjelpe til under konfirmasjon!


Kristoffers konsert!
Kristoffer, som i Kris som gikk i klassen min på folkehøyskolen, og jeg hadde planlagt sammen før skoleslutt at jeg skulle komme å høre på en av hans konserter. Plutselig bød muligheten seg, og jeg tok meg turen bort til Mjøndalen for å møte ham. Jeg kjørte egen bil, og jeg må stolt innrømme at jeg fant frem på egen hånd (med GOD hjelp fra pappas veibeskrivelse, hehe)! Guro, ei annen fra folkehøyskolen, kom også, og sammen nøt vi konserten. Jeg må si jeg ble imponert over alle sangene Kris har laget med bandet sitt, og at han arrangerer egne konserter! Og ikke minst; det var så herlig å se igjen flere folk fra folkehøyskolen, og jeg håper vi får til å møtes mer i løpet av denne ferien.


Kristoffers band! Han er solist.


Søte Guro og meg!

Sommerens store utfordring på gården!
Vel, noe må man jo finne på når kjedsomheten inntar ferien! Analin og jeg kastet en slags liten tennisball ute på gårdsplassen, og på grunn av min håpløse kasteferdighet, klarte ikke Analin å fange den, så den datt ned i dette virvaret av brennesler - og edderkopper og andre avskyelige dyr jeg ikke orker å tenke på som kan befinne seg der.


Her et sted befant ballen seg...

Siden det var jeg som kastet ballen, fikk selvfølgelig jeg den æren av å finne den igjen. Til tross for at det var veldig varmt ute, kledde jeg meg godt! Verken dyr eller brennesler skulle komme helt inn til kroppen min. Etter noen minutters leting fant jeg faktisk ballen! Det tok overraskende kort tid, og ballen var i god behold - akkurat som meg selv, hehe.



I gang på leting etter den lille ballen.

 Jeg har kommet meg langt ned nå...

 Yay, ballen er funnet!!

Før-vi-drar-på-turné-konserter med Heggen Gospel!
Jeg hadde faktisk egentlig ikke tenkt til å være med å synge på konsertene; jeg har jo ikke vært med på noen av øvelsene dette året! Men da jeg kom på første øvelse da folkehøyskoleåret var ferdig, møtte jeg Arild, selveste lederen på Heggen Gospel og et knallBRA menneske som alle ungdommene i dette miljøet beundrer og ser opp til, og han fortalte meg at han ønsket at jeg gjerne skulle være med på konsertene! Jeg tok med glede utfordringen. På bare de 3-4 øvelsene som var igjen før de store konsertene (fikk til og med ikke vært med på dagsøvelsen dagen før konsert, pga jobb) lærte jeg meg ganske godt de fleste sangene og bevegelsene som fulgte med. Selv om vi hadde mange gamle sanger som jeg kunne godt fra før, klarte jeg ikke å lære meg helt stemmen på de nye sangene, realistisk nok. Men jeg bare fulgte dirigenten mens jeg smilte og sang det jeg hørte de andre sang (eller sopranstemmen), så det gikk vel bra!

I løpet av denne tiden jeg har vært med Heggen Gospel igjen, merket jeg hvor mye jeg nesten angret på at jeg ikke skulle på turné likevel. Den dag i dag befinner de seg i Tyskland, nærmere bestemt i Hermuthausen hvor jeg møtte min tyske email-venninne for tre år siden, og de koser seg sikkert ved innsjøen ved det grumsete vannet der Anne-Marthe, Analin og jeg pleide å ta en joggetur i den stekende varmen. Åh, jeg savner det noe voldsomt!! Men jeg valgte å bli hjemme, og jeg holder meg fortsatt til denne avgjørelsen. Kanskje jeg heller blir med neste år?

Øvelse med Heggen Gospel! Her synger vi "The Pretender" med Jørgen som solist.
Ser du jenta som står rett bak solisten på venstre side? C'est  moi!


Selve konserten!! Jeg står helt forrest og nest til høyre (se pil).
Her synger vi "Help" av Beatles med Håkon som solist!

Spilledag med nabogutten!
Så viser det seg at nabogutten også er like tv-spill-frelst som meg, og vi avtalte å ha vår egen lille tv-spill-dag sammen tidligere denne uken! Siden hele familien min var dratt på jobb, hadde jeg huset for meg selv. Han skulle komme bort til meg i løpet av morgenen, så jeg satte frem alt av tv-spill vi hadde i huset til han kom. Han tok med seg sin DS og spill, og sammen skulle vi virkelig slakke tiden til bare spill og gøyaliteter!

Han likte også Super Mario godt, så vi spilte en del Mario Party og Super Mario 64. Til tross for at han ikke er vant til å spille med en "Nintendo 64"-kontroll, var jeg mektig imponert over hvordan han mestret den etter hvert! Jeg fikk også prøvd meg på hans DS-spill, som Mario Party, Mariokart og Mario vs. Sonic. Dette var en veldig moro dag, og det var så koselig å tilbringe tid sammen med ham igjen! Det er altfor lenge siden jeg har hatt tid til det. Jeg håper jeg får vært mer sammen med ham i løpet av ferien.

 Spillkonsollene og deres kontroller og spill er klare for å tas i bruk!


Vi kjører den kjente Prinsesse-sklien! Du vet vel at man får en
ekstra stjerne hvis du fullfører sklien på under 21 sekunder?

Diverse andre ting:
"Kling, klang! Kling, klang!" hørtes det utenfor huset vårt, og jeg måtte virkelig ta meg sammen for å skjønne hva jeg hørte - og at jeg ikke faktisk hadde hørt feil! Det var nemlig isbilen som gjorde sitt inntog på den forlatte gården vår. Jeg kan ikke fatte at den tar seg turen hit til "gokk" for å selge is! Men jeg fikk i ettertid vite at isbilen kom opp hit pga nabogutten som bor i samme oppkjørsel som oss. Uansett syntes jeg dette var en stor nok begivenhet til å kunne blogge om det, hehe.

 Isbilen på gården vår - helt seriøst!
Så er det en helt annen ting som Analin har fått meg til å bli mer observant på. Ved en sving på vei til Vikersund hjemmefra er det et skilt som viser at det er en skarp sving. Hver gang jeg har kjørt forbi denne svingen har det alltid stått en fugl helt ytterst på dette skiltet. Det finnes virkelig ikke noen unntak!! Uansett om jeg drar på jobb klokka 7 om morgenen eller om det er fullt regnvær ute; fuglen svikter aldri. Ganske snodig i grunn, men egentlig veldig artig også.


Her står fuglen dag ut og dag inn.

Voilà! Så har du fått et innblikk i livet mitt hittil denne ferien. I morgen får jeg besøk av mine gode venninner fra folkehøyskolen; Silje, Linn, Ida og Marianne, og de skal bli over helgen! Det skal bli så godt å se dem igjen. Ellers bruker jeg den siste fritiden nå før juni-slutt til å trene på ELIXIA før medlemskapet er over. Analin og jeg tenkte å trene i kveld, og så tar jeg en tur oppover i morgen før jentene kommer hvis jeg får mulighet.

Ha en strålende dag!
- Bella¤

Kommentarer

  1. Flotte bilder av flotte jenter på vegen der. Kan også huske fra min ene kjøretur der for et år siden at det ikke var så mange andre på veien :-)

    SvarSlett
  2. Hilsen John (glemte jeg å skrive) :-)

    SvarSlett
  3. Hei John! Takk for det! Nei, ikke mange bilene å finne på denne veien, hehe:)

    SvarSlett
  4. Tuller du?! Kom isbilen helt opp til dere, helt frivillig?!?!

    SvarSlett
  5. Hehe, ja, faktisk!! Jeg kunne nesten ikke fatte det selv, haha;)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

MUNTLIG EKSAMEN!