Oppsummering mai 2012

Månedens høydepunkt:
* Å vite at jeg kan bety så mye som vennene mine fra folkehøyskolen uttrykte. At jeg har skaffet meg venner for livet fra dette året.
* Familieselskapet (+ familievenner) mitt!

Månedens nedtur: Tankene mine; hvordan de hele tiden får overtaket på meg og dominerer tankegangen min.

Beste komplimenter jeg fikk: Det har vært særdeles mange denne måneden!!

"Anabel, du er så søt, vet du det?"

"Så var det Anabel. Det er du som holder strukturen i klassen. Du får sakene oppklart, eller stiller spørsmålene som får sakene oppklart."

"Nå fikk jeg mestringsfølelse på grunn av det du sa! Takk, Anabel."

"Entusiastisk, flink, positiv, god og glad, og det er så inspirerende!"

"Fantastiske jenter!"

"Det tror jeg du kan passe til."
(da jeg fortalte at jeg vurderer å studere vernepleier- eller sykepleierutdannelse etter året som stipendiat på folkehøyskolen)

"Jeg er veldig glad i dere, og det betyr mye at dere er en del av familien."

"Du burde gjøre noe mer med stemmen din! Man sier man leter etter det spesielle i stemmen - du har det! For meg, i alle fall, jeg får frysninger i ryggen når jeg hører stemmen din!"

I tillegg stod det så mange fantastisk nydelige hilsener i årboka fra folkehøyskolen! Men det har jeg jo nevnt så mange ganger tidligere.

Månedens ord: Den holdt Berit den 7. mai. Igjen er det kanskje sårt og personlig å fortelle hele historien, men hovedpoenget var at det er viktig å sette seg realistiske mål - heller mange små enn ett stort. Jeg følte jeg kunne ha mye å lære her. Selv om jeg har blitt mye flinkere til å senke kravene til meg selv (kanskje fordi jeg ikke har hatt tellende karakterer og prestasjoner det siste året), har jeg fortsatt en vei å gå.

Månedens modigste hendelse: At jeg turte å åpne meg og fortelle om det som har ligget vondt og sårt inne i meg.

Månedens latterkick: Da jeg spilte Ligretto med mamma, Analin og naboene. Anne May hadde noen helt utrolig snodige reaksjoner og utsagn mens vi spilte, og det var ofte vi (ja, vi lo like godt alle sammen!) måtte ta en pause i spillet slik at latterbrølet kunne ende!

I tillegg var det en annen gang da Mari (fhs-venninna til Analin) skulle spille Super Mario 64 hjemme hos oss. Hun hadde ikke heelt kontroll på Mario, og både Analin og jeg knakk sammen i latter mens Mari sjanglet Mario bortover gulvet.

Jeg har dilla på: Tv-spill!

Månedens mest spilte låt: Det må jo bli alle låtene på skolecd'en min! I tillegg har Analins sang "This Year" som hun har laget helt selv (så imponerende!) blitt spilt mye her hjemme.

Månedens mest leste blogginnlegg: "Tilbakeblikk på folkehøyskoleåret 2011-12!"

Dagene går og går, og jeg både står og har stått overfor vanskelige valg. Jeg vet ikke om det er jeg som blåser dem opp eller om det bare er jeg som er svak som ikke klarer å gjøre det riktige. Om omgivelsene rundt meg påvirker meg i så stor grad at jeg glemmer hva som er det beste for meg selv? Det går bra, altså, men jeg merker det har påført meg mye stress, smerter og tårer jeg gjerne kunne ha vært foruten.

- Bella.

"Be strong now because things will get better. It might be stormy now, but it can't rain forever."

Kommentarer

  1. kjempe bra innlegg denne her gangen og. :) Dette gjer du kanonbra! :)
    Så fin header du har fått deg å! ;) <3
    Klem. <3

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

MUNTLIG EKSAMEN!