Spent tid. (+ Cooper-test)

Nå sitter jeg i klasserommet og bare venter... Klokka er nå 08:25, og om 35 minutter får jeg vite om jeg kommer opp i muntlig eksamen. Hvis jeg kommer opp i dag, får jeg eksamen på torsdag. Hvis jeg ikke kommer opp i dag, må jeg vente til i morgen for å sjekke om jeg kommer opp da.

Egentlig tror jeg er ganske likegyldig til hvilket fag jeg kommer opp i; det er like ille hva det enn blir, haha. Jeg syns jeg ikke er så flink til å snakke foran mennesker. Jeg kan jo komme opp i idrettsfag - å f. eks vise mine ferdigheter i volleyball (+ litt teori), men jeg føler meg ikke god der heller. Æsj, jeg jo duger ikke til noe! Hehe, neida, det er nok bare jeg som er litt supernervøs akkurat nå.

Angående Cooper-testen jeg hadde i går, løp jeg rundt 30 m lengre enn forrige gang, men karakteren ble den samme. Igjen tror jeg at jeg kunne ha klart enda bedre. Beina føltes gode under testen (jeg hadde fått råd fra læreren min om hvordan jeg skulle trene i forkant, og benyttet meg av dette, noe som funket kjempebra!) og skadene var ikke til å kjenne, så jeg var kjempeheldig der. Likevel tror jeg at jeg kunne ha klart enda bedre. Rundt de første 3-4 rundene hang jeg bak en person som sinket meg litt. Men på grunn av den dårlige selvtilliten jeg har til utholdenheten min (jeg tror at ALLE har bedre utholdenhet enn meg, for dette er virkelig ikke min sterkeste side), turte jeg ikke å legge meg foran. Da vi kom på vår 4. runde, fant jeg ut at hvis jeg ville forbedre resultatet på denne testen - noe som har vært målet mitt i flere uker nå, og som har vært det jeg har trent for SÅ hardt, så bevisst og så lenge - måtte jeg komme meg forbi vedkommende. Så jeg kom meg omsider forbi, og da var det faktisk bare opp til meg. Nå var det jeg som måtte pushe meg selv rundt de siste rundene. Det gikk faktisk bedre, og jeg økte tempoet de siste minuttene.

Da læreren endelig blåste i fløyten, la jeg meg ned på bakken, og selv om jeg prøvde å reise meg opp igjen for å gå sakte rundt, klarte jeg det ikke, og jeg falt sammen på bakken igjen. Jeg var så sliten! Jeg løp den på 2480 m og fikk igjen 5/4 (jeg var 20 m fra 5-!). Jeg vil ikke si jeg er skuffet over resultatet - selv om det var det jeg utrykte i "sinne " rett etter testen - men jeg tror jeg kunne ha klart meg inn på en 5-. Mot slutten tok jeg i alt, så der hadde jeg nok ikke hatt mer å gå på. Men jeg lurer på om jeg kanskje hadde klart å vinne noen flere meter i begynnelsen. Jeg tenkte først å ta testen enda en gang for min egen del senere, men jeg tenker jeg dropper det - i alle fall på skoletid, vel å merke! Jeg skal nok ta den igjen i sommerferien. Jeg vil også få gjennomført noen flere tester: Maks pulstest og Conconitesten. Og med eksamenen nå og skoleslutt allerede i neste uke, må jeg konsentrere meg om det jeg finner viktigst å gjøre på skoletid.

Nå er det 5 minutter til trekket skjer. Jeg er så spent! Tenk om jeg kommer opp i noe. Vel, vi får vente å se. Frem til da, holder jeg meg oppdatert på It's Learning!

Ta vare på deg selv!
~ Bella

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!