Sliten, men avslappet!

YES, nå har jeg langfri!! Det er ikke skole i dag eller i morgen, og deretter er det helg! Jeg har heller ikke tatt med meg noen fagbøker hjem, så jeg verken skal - eller kan - gjøre lekser! Jeg kan nå slappe heelt av og ta livet med ro. Utrolig deilig! Så får jeg heller gjøre mitt beste for å ikke få dårlig samvittighet.

Heldigvis; den skriftlige eksamenen i norsk sidemål som jeg hadde i går inneholdt en essay-oppgave. Temaet for dette essayet skulle være fordommer, kulturkonflikter og kulturmøter, og her kunne jeg jo bare skrive ut ifra egne erfaringer! Jeg tror det gikk veldig greit - håper jeg.

I dag tok jeg min siste harde utholdenhetsøkt før løpstesten på mandag. Jeg løp intervaller opp til hytta, og gjett hva; jeg ble helt utslitt! Seriøst, jeg kunne lett bare lagt meg ned på veien og blitt der. Til og med nå - en liten stund etter løpeøkten, er jeg fortsatt sliten. Det er derfor så godt å tenke på at jeg ikke trenger å gjøre noe stress senere denne dagen!

Hm, jeg regner med at energinivået mitt kommer opp til et gunstig nivå når jeg får i meg litt middag. Akkurat nå er jeg så tappet for energi at jeg tror jeg bare kan klare å føle meg bedre etter å ha fått i meg litt mat.

Vi blogges!
~ Bella.

"Pain is weakness leaving the body"

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!