Livets mange oppturer!

Nå går virkelig livet min vei!! Jeg har det så fantastisk bra for tiden (sett bortifra løpstesten jeg skal ha til onsdag...)!

I går hadde jeg sangjobb på Vikersund menighetssenter med Analin; det var gudstjeneste + en feiring av 30-års jubileet til bygningen. Og vet du hva; jeg er faktisk veldig fornøyd med vår prestasjon! I gudstjenesten sang vi den velkjente In The Light (noen som sikkert begynner å bli lei av den, hehe...) og vår selvkomponerte He Will Forever Last. Jeg syns det gikk veldig bra! Under feiringen sang vi fire andre sanger; I Will Survive (der jeg plutselig midt i sangen - av INGEN grunn - stoppet opp. Jeg aner virkelig ikke hva som gikk av meg, men jeg smilte og sang videre, og forhåpentligvis var det ikke så tydelig for publikum som for Analin og meg), White Flag (der jeg sang alene mens Analin spilte gitar - ble kjempefornøyd!), Me And My Guitar (Analin alene, som selvfølgelig også gikk bra) og Father And Son (sammen til slutt. Veldig grei avrunding!).

Vi fikk mange herlige tilbakemeldinger, men det var likevel noen som skilte seg ut: For det første var det to barn som visstnok hadde satt Analin og meg som helter fra samme dag! Analin lærte en av dem å spille gitar også, og hun levde i syvende himmel, hehe. For det andre var det noen som sa: "Dere synger så bra! Dere burde melde dere på Norske Talenter eller noe liknende!" Gjett om jeg hadde problemer med å ikke glise da, haha... Så ironisk morsomt.

Deretter skulle jeg egentlig på fotballkamp, men siden den ble avlyst grunnet for lite oppmøte fra Modums juniorjenter - vi har herved trukket laget fra serien - tok jeg heller buss opp til Hønefoss og trente utholdenhet på ELIXIA istedenfor.

Da jeg var godt inne i drømmeland på bussturen til Hønefoss, ringer selvfølgelig mobilen min. Trøtt og småirritert plukket jeg opp mobilen, men humøret skiftet raskt da jeg så hvem som ringte. Det var Frank; fetteren til mamma! Han spurte om vi ville komme og besøke han og kjæresten hans på hytta! Gjett om jeg ville!! Så, etter å ha ringt frem og tilbake til foreldrene og Frank (noe som tok resten av den bussturen), kom vi frem til at mamma og pappa skulle hente meg etter treningsøkten så dro vi sammen bort og besøkte dem.

Solnedgangen fra hytta deres!

Besøket var utrolig koselig. Det var så herlig å se dem igjen! Frank har så fantastisk knallbra og artige kommentarer, mens kjæresten hans er så ubeskrivelig hyggelig og imøtekommende. Jeg trives virkelig i deres selskap; hvem hadde vel ikke gjort det?! Jeg fikk også en forsinket bursdagsgave, og gjett hva det var?? EN PULSKLOKKE + PULSBELTE - det jeg har siklet etter i flere måneder!! Fy flate, som jeg ble glad.

Jeg må være tidenes lykkeligste og heldigste menneske!

I dag fikk jeg plutselig vite at vi skulle ha gym i første økt - jeg hadde helt glemt det bort!! Det var ikke noe stress anyway - jeg har jo med meg gymtøy hver dag, så jeg bare tok på meg gymtøyet jeg skulle bruke i 2. økt. Vi prøvde oss på noen tester, derav Bip-testen. Virkelig interessant å få prøvd den, selv om jeg ikke tok meg helt ut (fullførte nivå 7). Hvis du lurer på hva denne testen går ut på, kan du lese mer om den her.

I 2. økt hadde vi friidrett, og jeg ville forbedre min prestasjon på 100 m. Jeg husker ikke om jeg fortalte dette, men jeg skrev jo tidligere på bloggen at jeg fikk 13,57 sek. på 100 m. Altså, det var ingen som tok tiden på meg; den tiden var ikke helt nøyaktig. Så jeg løp den igjen senere, og da fikk jeg konkret tid: 14,2 sek. Det stod til 5'er (14,1 sek stod til 5+). Jeg syntes det var ufattelig kjipt, så jeg valgte å prøve å forbedre denne tiden i dag.

En gutt i klassen valgte å løpe mot meg. Han er ganske mye høyere enn meg med lengre bein og slikt, så jeg var sikker på at han skulle dra fra meg. Men slik skulle det ikke bli: Løpet gikk i gang, og vi lå ganske likt i starten. Etter 30-40 m kom jeg opp på siden av ham og faktisk litt forbi også! Men alt i alt lå vi egentlig kjempejevnt, bortsett fra de siste 10-20 meterne da jeg fikk syren, og han kom i mål rett foran meg. Mens vi stønnet og peste, leste læreren opp tidene og karakterene våre. Han kom inn på 12.26 sek - og fikk 6'er! Jeg løp på 13 sekunder og noen tiendeler (kan ikke huske hvor mye...), som også stod til 6'er for jentene! GJETT OM JEG BLE GLAD!! Spesielt siden læreren hadde tidligere poengtert at 100 m-kravet på skolen var ganske strengt!

Deretter prøvde jeg å forbedre kulestøtet mitt. Jeg hadde tidligere klart 6.15 m, men jeg klarte ikke å forbedre dette. Jeg trodde jeg lå under middels, men i følge lærerens vurderinger lå jeg faktisk "over middels/på høyt nivå"! Så jeg kan jo ikke si jeg er skuffet da, hehe.

Alt i alt; resultater for friidrett:
100 m: 13.[noe...] - karakteren 6.
400 m: 1.13.[noe...] - karakteren 6.
Kulestøt: 6.15 m - over middels/høyt nivå.
Lengdehopp: 4,25 m - karakteren 5.

Dette må jeg innrømme jeg er veldig fornøyd med, og særdeles godt å ta med meg videre når jeg skal ha løpstest til onsdag (selv om jeg vet at denne testen vil telle mer enn de andre friidrettskarakterene...).

Har du noen tips til løpstesten jeg skal gjennomføre til onsdag?

Peace out!
~ Bella

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!