Bella is back!

Formen, humøret og selve meg er blitt myye bedre enn det var i forrige uke - ikke at det ikke skulle så mye til for å overgå det (...) - men jeg er så glad! Jeg merker at jeg ofte smiler når ingen ser meg, synger for meg selv (og det er nesten sjokkerende lenge siden jeg har gjort!) og at jeg er positiv; ser lyst på ting og prøver å se det gode i det som kanskje ikke er fullt så godt. Ahh, det er så deilig å være meg selv igjen!


Hva er egentlig grunnen til denne plutselige forandringen? Jeg hadde det jo ikke særlig bra i forrige uke - det var mange mørke tanker som etset i skallen min. Men hvorfor - eller kanskje det riktige spørreordet her er hvordan - har jeg klart å dytte disse tankene vekk?

Jeg vil ikke si at jeg har fått disse tankene helt ut av hodet mitt. Det er bare det at jeg prøver å se positivt på det hele! Du vet, det jeg ikke vil fortelle om her på bloggen som jeg finner veldig kjipt, som du - ja, akkurat du - vil finne ut av når tiden er inne, prøver jeg å ikke se så mørkt på. Jeg mener; hvis du virkelig er en venn av meg, vil du ikke bry deg om det. Og hvis du skulle gjøre det, bryr ikke jeg meg om det. Litt enklere forklart, kan jeg si det slik sitatmessig:

Be who you are and say what you feel,
because those who mind don't matter
and those who matter don't mind

Dessuten har jeg det utrolig bra på skolen. Tro det eller ei; jeg trives veldig godt bak skolepulten! Jeg er glad i mine medelever, lærere og andre arbeidere på skolen; de gjør hverdagslivet mitt så mye enklere å leve! Bare det at de for eksempel hilser på meg eller setter av tid til å slå av en prat med meg ute, i korridorene eller i klasserom rundt om på skolen, gjør meg så glad. Til og med det å bare gi meg et lite smil i forbifarten gjør store underverker for meg! Jeg setter virkelig stor pris på det.

I dag er det seniorkamp borte mot Hole/Haugsbygd! Jeg gleder meg masse!! Hole/Haugsbygd var det eneste laget som klarte å slå oss i vårsesongen (selv om vi slo topplaget Snøgg som ingen andre gjorde!). Vi må vinne denne kampen. Vi SKAL vinne denne kampen! Jeg har nemlig troen på at vi kan vinne. Vi stiller med et sterkt lag, så vi får bare vente å se...

Ønsk oss lykke til? :)

Ta vare på deg selv!
~ Bella

Kommentarer

  1. Så bra at ting er bedre med deg :D Gleder meg til å se deg igjen!

    SvarSlett
  2. SV: Jeg også! Du blir vel med neste gang eller? Så sant så sant. Frida syns noen sanger låt kjempe bra, mens andre var ikke så mye å skryte av for å si det sånn. Men ja, vi er mange nye så det var jo sånn sett ganske så bra! Ok, men det var det :D Så koselig å "høre" :D Ses vi på fredagen eller?

    SvarSlett
  3. Åh, så bra søtnos! :D <3 Den kampen prater vi ingenting om..

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!