Cooper-test!

Åh, som jeg har gruet meg til denne løpstesten. Jeg hadde jo egentlig tenkt til å løpe skogstesten (på ca. 2100 m), men etter en svak overtalelse fra lærerne og ei klassevenninne, valgte jeg likevel å gå for cooper-testen. Og det er jeg veldig fornøyd med at jeg gjorde!

Jeg hadde aldri løpt denne testen før. De siste minuttene før teststart var jeg kjempenervøs og tvilte på mine egne evner. Samtidig la jeg merke til at jeg kunne holde en fart på 2.08 for å få 4- (jeg som sa jeg ville bli overlykkelig for å klare 4'ern), og jeg vet at jeg ligger på en rundetid som tilsvarer rundt 2.00. Det var jo litt beroliggende da.

Plutselig var vi i gang. Vi var 4 stk som løp; to gutter og to jenter. Da jeg kom meg gjennom min første runde, var tiden min på 1.50. Jeg ble kjempeoverrasket, for jeg syntes den ikke var så hard, og motivasjonen for testen var mye bedre allerede! Rundene gikk, og rundetidene ble stadig litt lengre: 1.54, 1.57, 2.00... Men da det bare var igjen to minutter, økte jeg tempoet litt, og da de siste 30 sekundene trådte inn, tok jeg i det jeg hadde igjen av pust og krefter. Da læreren ropte "STOPP!", la jeg meg ned på bakken og peste. Jeg hadde klart å fullføre testen!

Jeg løp cooper-testen på 2450 m, som tilsvarte karakteren 5/4. Jeg er kjempefornøyd! Dessuten var ikke testen så hard som jeg alltid hadde forestilt meg, og tiden gikk overraskende fort! Og vet du hva? Jeg gleder meg faktisk litt til våren når jeg skal løpe den igjen, for jeg vet at jeg kan klare bedre enn det jeg presterte i dag!

Kommentarer

  1. SV: Takk det samme :D Haha, jeg klarer ikke å holde meg borte fra det miljøet!
    Så koselig da! Alle veit jo at dere er kjempe flinke til å synge!!!! Så heldig du er da;D Haha, bra gjort i alle fall, jeg hadde ikke taklet det.
    Så flink du er! :D

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!