Seks dager til innlevering av masteroppgaven!

Herlighet, for en dag med så mange inntrykk!! Jeg har vært så sprekkeferdig glad at jeg nesten har begynt å gråte, jeg har vært nervøs for tanken på hva jeg har begitt meg ut på, trist og redd for det trygge jeg forlater, og ikke minst spent for og stolt av det som venter. Det bobler over av følelser innvendig, og jeg kan nesten ikke fatte at jeg har kommet så langt som jeg har gjort! Dette er det første skrittet mot en ny milepæl i livet!

Nok om det - det blir et annet innlegg. I går (les: i natt) leverte jeg mitt første utkast av hele det 86-siders lange masteroppgaven (inkludert vedlegg, men allikevel!!) til veileder for at hun kunne lese gjennom for siste gjennomgang. Da spurte jeg også eksplisitt om hun trodde jeg kunne levere en oppgave som ville bli godkjent, og til det svarte hun: "Din oppgave vil helt sikkert bli godkjent!!!!!!" Jeg holdt på å gråte på lesesalen i Iladalen Kirke! Jeg som har jobbet og slitt med denne oppgaven og vært så langt nede da jeg har følt at jeg har hengt bakpå hele veien, men nå!! Nå har jeg endelig fått igjen for strevet! Veileder hadde bare noen småting her og der som jeg måtte endre på, men jeg trenger ikke å sitte oppe natt og dag for å fullføre resten. Åå, jeg er så ufattelig stolt og glad! En oppgave som nesten virket uoverkommelig i januar, er nå på randen til å være innleveringsklar!

Det gjelder likevel å ha beina godt plantet på jorden - den er jo ikke helt ferdig ennå. Oppsummeringen måtte endres på, jeg må ta et ekstra blikk på noen av kildereferansene mine, og det er visst et liite styr med de overordnede strukturene til masteroppgaven. Meeen det tar jeg i morgen! Jeg har fortsatt seks dager igjen til innleveringsfristen! Jeg håper likevel jeg får til å bli så godt som ferdig med oppgaven i løpet av de neste par dagene, slik at jeg kan bruke 30-årsdagen min til å fokusere på andre ting enn masteroppgaven. Tenk det, jeg går inn i mine siste dager i 20-årene! Det er iallfall rart å tenke på!

Dette var nok et merkelig innlegg - mer følelser enn tekst, hehe. Dere får bære over med meg.

Bildet er tatt i forrige uke.

Ønsker dere en fortsatt god uke!
- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!