Tanker inn i natten

Det har visst blitt lite blogging i det siste, men det har vært helt vilt travelt. Jeg var rask tur nede i kjelleren forrige uke, men nå tror jeg at jeg har skaffet meg overskudd og krefter - og ikke minst et lite håp om at jeg klarer å levere masteroppgaven i mai. Etter å ha brukt hver dag i denne stille uken til å jobbe med masteroppgaven, klarte jeg å skrive ferdig hele funn-kapittelets førsteutkast på 5400 ord på tre dager! Ikke bare er jeg fornøyd med at jeg rakk det, men jeg er også ganske fornøyd med teksten min også! Resten av påsken vil gå med til arbeidsvakter på sykehjemmet (rart hvordan mine arbeidshelger alltid faller på påskeaften-helgen hvert år). Hvis jeg samtidig med arbeidshelgen klarer å tette flere teksthull i masteroppgaven, samt lage en disposisjon og oversikt over hvordan jeg skal ta for meg drøftingen, da kan jeg virkelig være fornøyd med innsatsen min denne påsken!

Var en liten tur til gards hos mamma og pappa forrige helg - den første helgen jeg har vært hjemme siden nyttår! Det sier litt om det travle semesteret jeg befinner meg i.

Og hvilket system jeg hadde til funn-kapittelet mitt! Det tok meg hele helgen hjemme til gards å lage, men det gjorde imidlertid at utformingen av teksten til funn-kapittelet gikk både raskere og lettere.

Med et disiplinert og ryddig sinn klarte jeg å jobbe effektivt med masteroppgaven i den stille uken. Nå kan jeg gå inn i arbeidshelgen med god samvittighet!

Inn i natten til den mørke langfredag, tenkte jeg å dele en sang som jeg spilte inn på Smule i dag. Jeg synes samfunnet er preget av at livet skal være så vellykket og flott hele tiden, men slik er det jo ikke. Livet kan komme med både utfordringer og motgang - og det er det normalt å oppleve, og da er det normalt at livet kan føles tungt. Jeg har kjent selv på at egentlig hele dette semesteret har vært krevende på ulike måter, og i forrige uke sa omsider kroppen ordentlig ifra til meg om at jeg måtte begynne å prioritere meg selv. I slike perioder i livet er det så viktig å tørre å være åpen og snakke om det, for det hjelper ikke å bære på det alene på innsiden. Å finne trygge mennesker i livet man våger å dele livet sitt med, som man våger å legge en del av seg i den andres hånd. På den måten trenger man ikke å kjenne seg så ensom med tankene sine. Og kanskje aller mest; man trenger ikke å vise at man har det bra på utsiden når dette ikke stemmer på innsiden.

Sangen jeg spilte inn på Smule heter "Fine on the outside", en sang fra animefilmen "Marnie was here". En ganske trist tekst, men likevel så uttrykksfull og vakker. Gjerne lytt til den om du ønsker på lenken under.

Fine on the outside

God påskehelg! 
- Bella

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!