27 dager til innlevering av masteroppgaven

Whoop whoop! Så var påsken over, og jeg er faktisk ganske fornøyd med hva jeg fikk utrettet (selv om jeg ikke rakk alt jeg skrev i forrige innlegg)! Jeg skrev altså ferdig hele førsteutkastet til funnkapittelet på 5400 ord (kanskje ikke helt ferdig, jeg venter på tilbakemeldinger fra veilederen), "analyse og funn i datamaterialet" og "oppgavens kvalitet" i metode-kapittelet, og "begrepsavklaringer" i innledningskapittelet. Totalt har jeg skrevet over 7000 ord på masteroppgaven i påsken!! I tillegg til at jeg har hatt arbeidshelg på sykehjemmet! Det ble ikke én fridag på meg denne påsken, men det hadde jeg i lang tid allerede forsonet meg med. Jeg visste jeg måtte få jobbet godt med masteroppgaven i påsken for å få hodet over vann igjen.


Tatt på påskeaften etter kveldsvakt. 


Det skulle ikke skorte på påskestemningen på sykehjemmet!

Første dag etter den offisielle påskeferien, og jeg er allerede sliten. Jeg satt oppe til kl. 02:30 i natt for å gjøre meg ferdig med gårsdagens mål med masteroppgaven (har blitt altfor mange netter på feil side av 12-tallet denne påsken) og å få sendt av gårde alle dokumentene til veilederen, og i dag begynte jeg å lage meg notater til kapittelet som tar for seg drøftingen. Jeg satt, som vanlig på tirsdager, på lesesalen i Iladalen Kirke sammen med godgjengen, og det gir meg både glede og motivasjon for å jobbe med oppgaven! Det var imidlertid langt mer omfattende og tyngre enn jeg hadde forutsatt å lage disse notatene til drøftingen - og ikke minst vanskelig å finne ut hvordan jeg skal strukturere den! - så jeg tror jeg må få diskutert dette med noen andre for litt råd og hjelp.

I morgen er det Diakoniens Dag - en dag som jeg er med og arrangerer! Jeg er beæret over å kunne være med på å arrangere et slikt stort arrangement, og synes det er stort og stas å være med! Jeg skal til og med være leder av en av workshopene (sammen med en annen)! Jeg har forberedt meg minimalt (masteroppgaven har fått mitt fulle fokus de siste dagene...), så jeg tenkte å se litt til på det nå, både forberedelser til workshop og resten av dagen som venter i morgen. Jeg håper det ikke tar så lang tid, for jeg må stå opp kl. 05:45 i morgen tidlig. Det er bare å tvinge øyelokkene til å holde seg oppe en liten stund til!

Kanskje vi sees i morgen?
- Bella

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!