Dagen før dagen!

Tenk at det er dagen før dagen!! Og ikke er det bare dagen før selveste dagen - men det er dagen før jeg kan ta en ordentlig og velfortjent ukesferie fra BÅDE jobb og skole!! Jeg kan ikke tro at jeg har holdt ut hele dette semesteret! Herlighet, det har vært et skikkelig travelt og tungt semester, og selv om jeg har hatt to ferieuker gikk ukene med til skolearbeid. Men jeg har faktisk fått turnusfri hele romjulen, og det kan jeg ikke huske jeg har hatt på de fem årene jeg har vært ute i sykepleieryrket! Selv om jeg har lekt med tanken på å jobbe litt med masteroppgaven i romjulen, skal jeg prøve å ikke gjøre det. Jeg må lade opp kreftene til det nye året som venter - for jeg ser for meg at det kommer til å bli tøft å jobbe med masteroppgaven.

Nok om det. Jeg driver og pakker, for jeg skal rett hjem til gards etter jobb! Pappa kommer og henter tante og meg i byen før vi skal feire julaften i barndomshjemmet mitt. Det kommer til å bli så koselig! I den forbindelse er det alltid like vanskelig for den vinglete Bella å finne ut hva jeg skal ha på meg. Jeg har funnet fire aktuelle kjoler, men klarer ikke å bestemme meg for hvilken... Her er utvalget mitt:

Juleantrekket. Det er ingen tvil om at det er jul!

En nydelig kjole jeg fikk fra Iselin.

En sort kjole jeg ganske så spontant kjøpte til antrekk som korist på Frans Krans-konsert i 2019.

En burgunder-kjole som jeg har brukt i rundt 15 år nå (tror jeg brukte den for første gang på ungdomsskolen) - blir visst aldri lei denne kjolen.

Bah, klokken nærmer seg midnatt, og jeg skal på dagvakt i morgen. Jeg får ta med meg et par av kjolene hjem og finne ut hvilken kjole jeg velger i løpet av vakten. Da benytter jeg anledningen til å ønske dere en riktig fin og velsignet jul! Ta vare på hverandre i denne gode høytiden.

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!