Oppsummering august 2021

Månedens høydepunkt: Det har vært så mange - egentlig alt som har vært sosialt! Lillehammer-tur til gode venner, studieoppstart og hyggelig (gjen)syn av mine lærere og medstudenter, fellesskapet i Vålerenga Kirke, oppstart av øvelser med Kor Major, MERs aktiviteter og ikke minst de jevnlige og verdifulle samtalene. Listen er nesten uendelig! Det har vært en helt nydelig måned.

Månedens nedtur: Jeg har fått tilbake åndenøden igjen, og fått det to ganger i løpet av de siste to ukene. Det var ikke like grusomt som de to første gangene da det hendte tidligere denne sommeren, men likevel får jeg jo følelsen av ikke å få puste. 

Månedens latterkick: Hos Andreas og Charlotte - den kvelden hvor den kjære hunden deres, Akira, var overveldende begeistret for meg! Herlighet, som jeg lo og gledet meg over en slik overøsende kjærlighet som Akira viste ovenfor meg! Som katteeier i alle år, har jeg aldri opplevd at et dyr kan være så glad i meg!

Månedens modigste øyeblikk: At jeg har deltatt i mange sosiale sammenkomster - og til og med fått så mange gode opplevelser og erfaringer fra dem!

Månedens stolteste øyeblikk: Det var skikkelig stas å klatre opp fjellveggen på tur sammen med min kjære kusine Kristin og hennes venner! At jeg klarte å komme meg helt til topps på fjellveggen ga meg en deilig mestringsfølelse! I tillegg klarte jeg også å løpe den vanlige runden min til en ny personlig rekord (23.21)! Jeg ble kjempefornøyd, spesielt siden jeg løp den alene og hadde ikke Oddo til å dra meg opp Carl Berner-bakken. Dette er min rekord!

Månedens pinligste hendelse: En morgen da jeg skulle sykle til skolen, så jeg at jeg hadde glemt å låse sykkelen min på sykkelparkeringen rett utenfor leiligheten!! Herlighet, så ufattelig teit av meg, jeg var virkelig heldig som ikke fikk den stjålet.

Månedens komplimenter:
"Dine ord veier tyngst hos meg, jeg setter pris på det og deg!"

Månedens bilde: Tillater meg å legge ved flere bilder siden jeg har vært så dårlig på å blogge denne måneden, hehe.

Mine kjære flotte venner, Andreas og Charlotte, og deres nydelige hund Akira!

Andreas og jeg tok oss en tur opp trappene på Lillehammer hoppbakke - og var kjempefornøyd med at jeg ikke fikk noen åndenødskomplikasjoner! Men så dukket de likevel opp ca. 20 dager senere likevel.

Så fikk jeg den store æren av å være med min kjære kusine Kristin på fjellklatring!! Hurraa, så stas! Her har jeg kommet meg opp det bratteste partiet, men nå venter den mest utfordrende delen...


Men jammen klarte jeg det! Selv om jeg møtte både på stankelbein og høydeskrekken underveis, holdt jeg fokus på målet. Og plutselig var jeg oppe!! Hvilken mestringsfølelse! Jeg klarte til og med å imponere gutta på turen, siden jeg klatret opp med sommersko, hehe!

Tusen takk for et koselig møte, kjære Kristin! 

Brukte også siste del av sommerferien på å hente opp malergleden, her med akrylmaling!

Her er jeg vel nesten ferdig med maleriet! Det å male med akryl tar ganske lang tid, for jeg må vente til malingen tørker før jeg kan male et nytt lag. Da rekker man å både spise og løpe en tur innimellom maleøktene - jeg la plutselig merke til at jeg har skiftet til løpeklær siden jeg akkurat hadde løpt meg en tur, hehe.

Så var det semesteråpningsgudstjeneste på MF Vitenskapelige Høgskole, og hvilken fin gudstjeneste og varmt fellesskap dette ga meg! Jeg er virkelig omgitt av mange flotte og gode mennesker i livet mitt!

Så var det oppstart på studiet, og vi har hatt våre første fysiske undervisningsdager - til og med vårt første arbeidskrav allerede! Her går det virkelig unna!

Jeg har prøvd å vedlikeholde løpingen innimellom alle skoledagene og jobbingen, og fant plutselig ut at om jeg kombinerte dem sammen sparte jeg mye tid på kveldstid (siden det er på kveldstid etter kl. 21 jeg pleier å løpe)!

Joo, jeg har slitt med hold på så å si alle løpeøktene de siste ukene, så det var utrolig deilig å kunne løpe uten for én gangs skyld!

Bildet taler vel for seg - jeg var kjempefornøyd!

Alt godt og god helg!
- Bella

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!