En rolig og finere fridag

Etter fire intensive arbeidsdager har jeg fridag i dag! Hvordan det har gått med frontlyset, spør du? Det har ikke gått tom for strøm under syklingen mer, heldigvis, men ledningene henger ikke så godt på, så jeg har måttet stoppe for å feste de ordentlig på. I går kveld syklet jeg hjem på rekordtid - på bare 26 minutter! Sett at jeg både har bakken opp til Vestre Aker Kirke og den lange og relativt bratte Carl Berner-bakken, samt lyskryss som hindrer meg i en jevn fart, er jeg strålende fornøyd med tiden.

Siden jeg har syklet hver dag, har jeg kun hatt på meg treningsklær. På min eneste fridag denne uken tenkte jeg derfor å ha på meg litt finere klær. Jeg lette meg frem til noen klesplagg jeg ikke hadde brukt i det hele tatt denne sommeren, og plutselig fant jeg igjen det skjørtet som Oddo ga meg i gave for rundt to år siden som egentlig er altfor smal rundt midjen for meg. Av ren nysgjerrighet prøvde jeg det på, for å sjekke om jeg fikk kneppet igjen. Overraskende nok klarte jeg det! Men det er altfor stramt til at den er behagelig å ha på seg. Det er leit, for det er så fint skjørt! Jeg fant meg et annet skjørt som jeg lurer på om det faktisk er to-tre år siden jeg brukte sist - og jammen på tide å bruke igjen.

Skjørtet som har altfor smal midje for meg. Jeg ble overrasket over at jeg fikk det på meg! Det er visst blitt litt krøllete etter at det har ligget og støvet baki skapet. 

Fant meg heller dette skjørtet som var én størrelse større. Jeg tror det er 2-3 år siden jeg brukte dette skjørtet sist!

I dag skal jeg vanne plantene for ei kjær nabo som har dratt på ferie, jeg tenkte meg på butikken og handle litt dagligvarer, lage middag til Oddo kommer hjem og prøve meg på 1000-brikkers Snehvit-spillet igjen. Med en hel fridag skal jeg nok klare å finne roen og konsentrasjonen som må til for å gjennomføre et slikt prosjekt! En rolig dag, men det er alltid kjekt å lade opp batteriene til arbeidshelgen som venter.

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!