Deilig med frihelg!

Hurra, det er friheeeeeeeeeelg!

Jeg tror jeg har vært igjennom mitt livs hardeste påske, og jeg rakk nesten ikke å tenke over påskens budskap innimellom all jobbingen. Jeg fikk med meg MERs kveldsgudstjeneste hvor jeg hadde et videoinnslag der jeg leste opp en forbønn, og det var fint. Ellers føler jeg at jeg neste bare har jobbet, spist og sovet.

I går hadde jeg siste dagvakt før denne frihelgen, og jøje meg, så sliten jeg var. Adrenalinet pumper jo for fullt når jeg er på jobb, så det er først når jeg kommer hjem at jeg kjenner på hvor utkjørt jeg faktisk er. Oddo og jeg lagde hjemmelaget pizza, og bare det å reise seg opp fra sofaen for å sjekke pizzaen i ovnen var tiltak. Det ble ingen fredagsfilm eller kveldskos, for jeg var så sliten at jeg sovnet på sofaen kl. 21 mens Oddo spilte TV-spill (Castlevania - et vampyrspill). Jeg husker jeg tenkte da han begynte spillingen at 'så innmari høy lyd det er, hvordan skal jeg klare å sove til dette?', men bare noen få sekunder etterpå så sloknet jeg, haha! Da klokken bikket 23 våknet jeg fortsatt like stuptrøtt, og fant derfor sengen. Så sov jeg helt til klokken 10 i dag! Jammen var visst søvn etterlengtet!

Mine kjære og gode kolleger lagde lunsj til meg 
da jeg var for opptatt og travel til å tenke på mat selv.

Fikk ofte hyggelig følge hjem av Linnie eller mamma og pappa (eller alle tre)!

Denne helgen skal jeg bare ta det helt med ro og lade opp batteriene igjen. Har jo ikke noen andre ting å gjøre, siden jeg bare kommer til å holde meg innendørs. Kanskje få trent litt, det er viktig å få i gang en forfallen kropp. Vel, jeg holder meg i gang på jobb, men jeg merker musklene svinner hen. Så får jeg kontakte familien min igjen, føler jeg nesten ikke har snakket med dem ordentlig siden før påske. Åh, nå gleder jeg meg til å spille terningsspillet 10.000 med dem igjen i kveld!

God helg til dere alle!
- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!