Oppsummering januar 2020

Månedens høydepunkt: Endelig fått operasjonsdato (om nøyaktig én uke, faktisk)! Selv om det knyttes så mange tanker og følelser til dette, på godt og vondt, så vil jeg leve i troen på at hverdagen ikke kan bli noe verre eller mer ustabilt enn slik som det er nå.

Månedens nedtur: At kneet skal være så forbasket ustabilt og vondt. Alle tanker og følelser knyttet til operasjon.

Månedens modigste øyeblikk: Vel, om det ikke var så sykt modig, så var jeg skikkelig nervøs! Presten hadde på forhånd spurt om jeg ville være gudstjenestens tekstleser, samt at jeg påtok meg delansvar for å være bønneleser da ingen andre hadde meldt seg frivillig til dette. Vanligvis går dette helt fint (med vanlig nervøsitet), men denne gangen var biskopen til stede, og jeg var mer nervøs enn til vanlig! Jeg ville lage et godt inntrykk. Det gikk jo helt greit, rotet det til på siste setning før jeg satte meg ned, men ellers ble jeg fornøyd. En tilfeldig annen person i menigheten hadde kommet bort til meg og sagt at jeg var flink til å lese og foreslått at jeg burde jobbe i radioen eller som en lydbokforteller. Utrolig rørende, men også snodig, for det er ikke første gang jeg har hørt det!

Månedens stolteste øyeblikk: Opp igjennom måneden har jeg fått flere forespørsler om jeg vil være med på diverse selskaper og andre ting, og det forundrer meg like mye hver gang at andre setter pris på min tilstedeværelse. Det er virkelig godt å føle seg inkludert og verdsatt - det er som om jeg tar et oppgjør med meg selv og tankene mine. Jeg lar meg selv kjenne på hvor stolt jeg kan være av alt jeg har utrettet og de flotte menneskene jeg har tatt inn og bevart i livet mitt.

Månedens pinligste hendelse: Da Øystein og jeg stakk på Taize-messe i kirken jeg tilhører som viste seg egentlig å være for konfirmanter. Det var om ikke annet hyggelig å treffe Øystein og noe å le av i ettertid!

Månedens komplimenter:
"Vi har utarbeidet gode rutiner på skyllerommene nå, og det kan vi takke mye deg for."

"Du er jo så dyktig og ordentlig at det er til å grine av."

Jeg har dilla på: Å se på siste sesongen som er blitt lagt ut av "The Black List", samt miniserien "The Stranger" - den er så sykt spennende!

Månedens mest spilte låt: "Just Be Held" av Casting Crowns. 2017 all over again.

Månedens bilde:

Denne måneden har Oddo og jeg blitt flinkere til å planlegge middagene for hver uke! Og med en ny oppskriftsbok, så har jeg allerede prøvd meg på et par nye retter! Det er spennende og gøy å prøve noe nytt. Her lagde vi en deilig vegetarraco - og til og med Oddo gikk god for den!

I dag har det vært en skikkelig fin dag! I tillegg til at den har vært fylt med god og velbrukt egentid og herlige mennesker, har jeg også gått tilnærmet likt normalt uten å måtte tenke såå mye over at jeg går! Hurra, det gjør meg så glad! 

Ønsker dere en god uke!
- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!