Oppsummering februar 2020

Månedens høydepunkt: At kneoperasjonen var vellykket og at operasjonsdagen var så godt som smerte- og kvalmefri og uten andre nevneverdige problemer!

Månedens nedtur: Den 28. februar. Herlighet, nevner bare søndagstur med taxi, mobilen ble ødelagt, lite behjelpelig service på bildelevering, nye knesmerter (åh, som jeg håper med alt jeg har at det ikke er noe galt i kneet) og frustrerende møbel-montering. For en dag!

Månedens latterkick: Jeg lo skikkelig godt en gang sammen med Linnie, men jeg klarer ikke å huske hva det var for noe!

Månedens modigste/stolteste øyeblikk: Vel, virker kanskje teit å skrive, men jeg syntes operasjonsdagen var en skummel og utfordrende dag. Til at jeg klarte å finne veien til Ski Sykehus tidlig på morgenkvisten, klarte å holde motet og humøret oppe da alt rundt virket utrygt og fremmed kun i mitt eget selskap, og at jeg hadde gruet meg til denne dagen i mange uker, syns jeg at jeg kom meg gjennom denne dagen veldig bra.

Månedens pinligste hendelse: Hehe, jeg følte jeg sa så mye pinlig teit da Erik var på besøk hos Oddo og meg. Erik og Oddo fikk iallfall mange latterkuler da jeg tidvis delte mine spontane innskytelser.

Månedens komplimenter:
"Åh, skal du stille til å være med i styret?! Så bra, da skal jeg stemme på deg! (...) Å, nå fikk jeg lyst til å stille til gjenvalg bare fordi du vil være med i styret!"

"Bare spør Anabel, det virker som om hun er på et høyere nivå enn oss."

"Kommer til å savne deg når du blir borte etter operasjon."

"Vi savner ditt blide åsyn og din fantastiske koring i FK :)"

Alle de hjertelige og koselige meldinger og omtanke for operasjonen jeg hadde! Jeg ble helt rørt av alle som tenkte på meg og sendte meg gode ord og lykkeønskninger.

Jeg har dilla på: Komme ordentlig i gang med trening! Har hatt mange gode treningsøkter de siste dagene i en deilig motivasjon om at jeg hadde fått klarsignal av fysioterapeuten om at jeg kunne begynne å løpe om ca. 6 uker (men nå vet han ikke om knesmertene som tilkom i går).

Månedens mest spilte låt: Det er ikke den mest spilte låten, men jeg vil bruke innlegget til å vise dere denne låten. Blessings av Laura Story. Nydelig tekst, nydelig melodi.



Månedens bilde:

Våken etter å ha sovet ut narkosen! Hurra, så glad, lettet og fornøyd jeg var! 
Dette var noe helt annet enn da jeg våknet etter narkosen i 2017.

Velkommen inn i årets første vårmåned - som innledes med en skikkelig snøstorm!
- Bella.

Kommentarer

  1. Frustrerende møbelmontering?? Snakker vi om den samme? Jeg syns det var skikkelig gøy! :D Fikk skikkelig mestringsfølelse av at vi klarte det sammen :)

    SvarSlett
  2. Haha, demonteringen av sengen med deg var gøy! Men monterte den teite TV-benken fra SKEIDAR på kvelden. De er elendige på bruksanvisning, og Oddo og jeg frustrerte oss grønne og blå i 3-4 timer for å få montert det riktig.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!