Pinsehelgens glede med sang, iskaldt vann og fest!

Denne pinsehelgen har vært så flott! Mørke forestillinger har blitt knust, stolte øyeblikk på min arena har blitt opplevd, og jeg har hatt følelsen av å være ett! Jeg er trygg. Jeg er elsket. Jeg er hel.

Lørdag: Minikonsert på Smestadhjemmet og hjemreise!
Formiddagen begynte med å synge på Smestadhjemmet med Kor Major! Til min store glede ønsket Magnus, vår gode dirigent (som nevnt i forrige innlegg!), å synge salmen "Kom, Jesus, lys din fred på jord" med meg som solist! Dette er en salme vi har sunget tidligere i koret som jeg har vært solist på, og jeg føler meg virkelig så beæret over at Magnus finner meg verdig nok til å være solist på denne nydelige salmen! Minikonserten var veldig vellykket, og det ble skapt mye hjerteglede og smil blant beboerne så vel som oss i koret som fikk anledning til å gi beboerne denne opplevelsen.

Etter minikonserten kom Linnie med bil og Oddo med T-bane og møtte meg på Smestadhjemmet. Linnie hadde nok en gang fått spørsmål om at "skal du ikke være med i parken sammen med oss da?", og hun smilte tilbake og sa at hun var tvillingsøsteren, hehe. Vi tvillinger kommer ikke utenom slike spørsmål. Stig møtte oss også etter hvert på Smestad, og sammen reiste vi tilbake til Modum og hjemlige trakter!

SÅ koselig det var å komme hjem igjen! Det var strålende sol og varmt i været, så vi brukte ettermiddagen på å sole oss i gresset i hjemmets vakre omgivelser! Det var likevel ikke lenge jeg holdt ut å ligge før jeg ble rastløs, så jeg foreslo å stikke ned til stranden vår og ta en dukkert! Pappa fortalte at stranden er borte på grunn av "høyvvann", men foreslo heller å avkjøle oss med vannspyleren. Jeg skjønte ikke at han var seriøs før han stod der med vannslangen, og plutselig var vannkrigen i gang!

Linnie prøver å unngå pappa med vannslangens iskalde vann!

Linnie overtok vannslangen mens Stig og jeg gjør vårt beste på å unngå vannstrålene. Åh, dette var gøy!

Resten av kvelden gikk til grilling på terrassen og koselig kortspill med resten av familien. Herlighet, hvor viktige og oppbyggende disse øyeblikkene er for meg! Dagen kunne ikke ha blitt bedre.

Søndag: Familiefeiring!
Linnie og jeg har ikke feiret dagen vår med familien på mange år! Jeg lurer på om jeg ikke har gjort det siden 18-årsdagen min for åtte år siden! Derfor var det jammen på tide å samle sammen slekt og familievenner for å feire oss!

Det var mange som skulle komme, og jeg merket at jeg som vert var spent. Spent på om alt var forberedt godt nok, spent på hvordan selskapet ville gå. Til min store glede gikk alt veldig fint! Jeg fikk en nydelig dag med min kjære familie og det virket som om alle koste seg. Det varmet mitt hjerte og gledet mitt sinn.

I gang med forberedelsene!

Bursdagsbarna!

Mandag: Vannballonger og retur til Oslo.
Til tross for at det ble en sen natt våknet jeg ganske uthvilt kl 9. Morgenen gikk til en koselig og verdifull familiefrokost før alle gikk i gang med å rydde huset etter festen. Servise måtte vaskes, benker måtte ryddes, møbler måtte flyttes og gulv måtte vaskes. Etter å ha jobbet raskt og effektivt, fikk vi tid til å nyte det deilige sommerværet! Da var det tid for å finne frem vannballongene!

Små vannballonger og høye kast ble ofte til vanneksplosjon hos mottaker, hehe.

Vi fant etter hvert større ballonger, og da ble det plutselig mer utfordrende!

Stakkars Oddo har allerede blitt truffet av vannballongen!

Elegant mottak av Linnie!

Hm, jeg stod da farlig nær basen vår! Men det gikk heldigvis bra her, hehe. Jeg holdt meg faktisk ganske så tørr gjennom vannballong-kastingen vår!

Åå, blinkskudd!! Stig var nok ikke like heldig, hehe!

Etter en god middag bestående av gårsdagens rester, var det på tide å sette seg på toget tilbake til Oslo. Tusen takk for en nydelig og verdifull helg, kjære dere alle! Dere er virkelig gull verdt for meg.

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!