Årets første bytur med Oddo!

I dag har det vært så deilig og varmt! Solen skinner og varmer opp den vakre byen vår. Det er Kristi Himmelfartsdag, og selv om jeg jobbet kveldsvakt på denne helligdagen, følte jeg at jeg virkelig fikk utnyttet dagens timer før vakten min begynte.

Oddo ville ta følge med meg ned til sentrum, og på grunn av at T-banen er innstilt mellom Stortinget og Majorstuen, hoppet vi av på Stortinget og spaserte til Nationaltheatret. Her satte vi oss ned på Ben&Jerries (og sukket oss over vårt tap av kafeen i samme kjede på Østbanehallen) med hver vår is. Deretter trasket vi videre oppover mot Majorstuen via Bogstadveien. Tiden gikk med til å mimre over gamle minner fra studietiden (Oslo-rebusen jeg lagde til Linnie og sykepleie-semesteravslutning med gode medstudenter). Vel fremme på Majorstuen tok vi bane videre til Smestad hvor vi spaserte rundt Smestaddammen før vi satte oss ned på en av krakkene og nøt nået.

Smestaddammen. Idyllisk!

Oddo og meg.

Det var så deilig og nydelig her ved Smestaddammen! Observere de søte endene som dukket under vann i sin jakt på mat, samt gjessene som fløy-løp over vannet. Jeg fant ut at jeg er jo nødt til å ta med meg tegnesakene hit en gang før kveldsvakt og tegne dette vakre landskapet! Det vil bli mitt sommerprosjekt. Jeg merker jeg gleder meg allerede!

Klokken er halv ett om natten, og jeg skal tidlig på jobb igjen i morgen. Denne helgen skal Oddo og jeg på spa-opphold i Larvik, og det gleder jeg meg veldig til! Jeg har hørt så mye godt om denne byen, så jeg er spent på hva som venter. Kanskje vi også får møtt hyggelig lokalfolk også?

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!