Nattens tankefulle innlegg.

Klokken er 02:33. Svak summing fra både kjøleskapet og datamaskinen er de eneste lydene som viser at verden fortsatt surrer videre. Øynene skriker etter søvn, men jeg tvinger dem oppe en liten stund til. Jeg fikk en trang til å skrive litt igjen.

Dagene går fort unna med sine gjøremål. Arbeid og tankekraftens vilje styrer mye av livet mitt for tiden. Jeg jobber med å fokusere på spor i livet mitt som gir meg takknemlighet og glede, for jeg har virkelig mye i livet jeg kan være takknemlig for. Jeg har en kjærlig familie som alltid støtter meg, jeg har en omsorgsfull kjæreste som tar vare på hele meg, jeg har flotte venner som gjør meg glad og som vil meg vel, og jeg har levd et liv fylt med velsignelser og gleder. Jeg er virkelig et heldig menneske! Egentlig vet jeg ikke hvorfor jeg skriver dette. Jeg tror jeg har et behov for å minne meg selv om det, når tankekraftens vilje fra årenes løp overvelder meg og prøver å hente meg tilbake igjen. Til en indre trygg utrygghet.

Jeg vet ikke om dette gir noe mening. Det har gått enda 20 minutter siden jeg begynte innlegget, hjernen jobber sent på natt. Med en kveldsvakt som inneholdt bakvakt på en annen avdeling (og tilsvarte dermed et ansvar for over 60 pasienter) og husansvar med opplæring av en ny sykepleier, ble det mye å forholde seg til. Da blir mat- og toalettpause fort bortprioritert. Pulsen er (alltid) på topp, og det tar litt tid før jeg får roet meg ned etter kveldsvakt. I kveld tok det visst ekstra lang tid. Godt dette ikke er min arbeidshelg.

I morgen får jeg storfint besøk av en fin gjeng venninner egentlig fra hjemtraktene, men som bor her i Oslo med meg. Linnie er den eneste langtveisfarende fra landsbygda, men hun skal overnatte! Åh, som jeg gleder meg! Jeg ønsker dere alle en nydelig helg, måtte den bli like god som dere legger den opp til å bli!

- Bella.

Kommentarer

  1. Det høres tøft ut med så mye ansvar og med høy puls gjennom hele arbeidsdagen. Du er virkelig en sterk tøffing, Bella!! Jeg beundrer deg for alt du får til :) Bare husk på at det bare går oppover og framover, dette er første året ditt, og alle disse følelsene er nye og spennende på kroppen din. Det vil bli lettere.

    Takk igjen for en fantastisk helg! Det må gjentas snart. Jeg er så glad i deg <3

    SvarSlett
  2. Aww, tusen takk, kjære twinnie mi!! :D Det betyr mye å høre det fra deg! Utrolig glad i deg også! <3

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

MUNTLIG EKSAMEN!