Reisen til Lyon!

Oppdatering#1, kl. 05:54: nå sitter jeg på flybussen på vei til Oslo Lufthavn! Bussen var noen minutter forsinket, men med en vennlig og imøtekommende bussjåfør gjorde det opp for seg, hehe. Nå sitter jeg trygt og lunt inne i den varme bussen med kofferten min. Jeg var for blyg for å spørre om bussjåføren kunne ta den under bussen for meg, så nå holder den meg med selskap her inne. Tenk at Frankrike venter meg om bare noen få timer! Et gøyalt og spennende eventyr ligger der foran meg, og jeg kan nesten ikke vente med å utforske det!

Oppdatering#2, kl: 06:41: Da var jeg kommet meg vellykket forbi sikkerhetskontrollen på Oslo Lufthavn. Jeg mestret å gå i sikkerhetskontrollen for "premium"-kunder, og mannen bak disken omtrent skulte på meg før han glatt fortalte at jeg var i feil kø, hehe. Jaja, nå sitter jeg på riktig gate, og flyet går om 1 time og 15 minutter. Tenkte å ta frem pensumboken og lese litt.

Oppdatering#3, kl. 7:37: Og så var jeg inne på flyet. I løpet av den siste tiden har jeg gått løs på en hel lackerolpakke, lest noen pensumsider, snakket med Analin og gått på do (flate, glemte å fylle vannflasken!). Jeg klarte faktisk å løfte opp kofferten over setene selv - det kan jeg takke dataen som ligger igjen hos André, hehe. Nå går reisen videre over land og strand, og jeg kommer til å bruke tiden godt til å stresse meg opp over hvordan jeg skal finne TGV'en (toget videre til Lyon) fra Paris! Får avspore litt med noe skolearbeid også, hehe.

Oppdatering#4, kl.9:34: Jeg sitter fortsatt på flyet, og det skal jeg gjøre i 50 minutter til. Hittil har jeg brukt tiden til å sove og å få vondt i setet pga dårlig sittestilling. Nå merker jeg hvor tørst og sulten jeg er! Jeg er såpass desperat at jeg kunne ha gått løs på en ny lackerolpakke, men den ligger i kofferten som ligger i hylla over meg. Kom på at det eneste spiselige jeg har tilgjengelig, er tyggis. Får knaske litt på det da, selv om det egentlig bare gjør meg enda mer sulten. Så får jeg prøve å få lest litt mer pensum den siste tiden av flyturen.

Oppdatering#5, kl. 10:02: Nå har vi landet! Og da begynner det jeg har gruet meg mest til: å finne TGV og å printe ut billett eller hvordan jeg nå skal gjøre det. Det blir spennende å se hvordan det vil gå seg til. Men alt vel så langt!

Oppdatering#6, kl. 10:58: Hohoo, jeg gikk av på riktig stopp av den shuttlegreia! Nå er billetten printet ut og jeg er superhappy! - iallfall i 45 minutters tid. Da er det på tide å finne gaten og hvor toget går fra. Men jeg fikk iallfall beskjed om å vente her så lenge. Nå skal jeg få i meg litt mat og drikke til siste del av reisen!

Oppdatering#7, kl. 11:58: Himmel og hav, dette gikk for seg! Nå sitter jeg på riktig tog, i riktig vogn, på riktig sete! Noen hadde tatt plassen min, men jeg fikk den tilbake da jeg spurte. Med råd fra tvillingen har jeg god oversikt over kofferten min. Nå venter en to-timers lang togreise til Lyon hvor min kjære tvilling møter meg! Jeg kan nesten ikke vente! Må bare passe på å gå av på riktig stopp. Det blir ikke sagt fra i høyttalerne på toget hvilket stopp som er neste, men på billetten står det når jeg skal være fremme, og da får jeg bare gå etter det. For så lenge skal jeg lese litt, drikke litt og nyte tilstedeværelsen i Frankrike!

Oppdatering#8, kl. 14:14, siste oppdatering: NÅ HAR JEG KOMMET VEL FREM TIL LYON HVOR ANALIN MØTTE MEG!! Du og du, for et gjensyn! Varmen møtte meg også, med en behagelig vind og strålende vær! Nå skal vi ut og traske litt i Lyons gater før vi drar hjem til Analin. Takk for et fint følge gjennom reisen min! Jeg kan endelig meddele at jeg er trygt fremme og kan nå se frem til noen gledelige og humørfylte dager sammen med min beste tvilling i Lyon!

- Bella.

Kommentarer

  1. Åh, dette var en fin helg :) <3

    SvarSlett
    Svar
    1. Åå, dette var helt FANTASTISK koselig, kjære deg!! Vi må dra til Frankrike sammen en gang senere også - eller på en ferietur hvor som helst sammen!! :D <3

      Slett
  2. Åååh, jeg fikk nesten klump i halsen av å lese dette igjen. Det var skikkelig fint å følge både tanker og følelser på veien din til Lyon! Du er så fiiiin <3 Og det var helt fantastisk å ha besøk av deg i Lyon :D
    ENIG MED SISTE DEL AV KOMMENTAREN DIN! Kanskje i sommer? Om ikke annet, road trip ett eller annet sted sammen? :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, dette innlegget er jeg veldig glad for at jeg skrev. Utrolig minnerikt og stolt øyeblikk å se tilbake på :) Ja, Lyon-reisen var helt fantastisk og magisk - jeg drar gjerne tilbake igjen dit med deg!!
      Ååå, det hadde vært kjempemoro, men jeg skal jo jobbe i hele sommer. Kanskje vi kan få til noe annet sprell som ikke krever flere dager i strekk? Ellers kan vi jo prøve å se mer til høsten? :) Men det er vi faktisk nødt til å få til!! <3

      Slett
  3. Nå fikk jeg klump i halsen av å lese det igjen!!!! <3 Herlighet, dette var så utrolig koselig! Jeg håper vi får til en skikkelig twinnietur i sommer sammen!
    (HAHA, ser nå at jeg kommenterte akkurat det samme i forrige kommentar for ett år siden!) GLAD I DEG og SAVNER DEG!

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, fy flate, hvor gøy det var å lese dette igjen!! Åh, det var en skikkelig bra tur!<3 Kan vi ikke få til noe i sommer!? Jeg er supergira!! :D
      Jeg er så glad i deg også, og savner deg voldsomt! Blir så godt å se deg i helgen!<3

      Slett
    2. Ja, fy flate, hvor gøy det var å lese dette igjen!! Åh, det var en skikkelig bra tur!<3 Kan vi ikke få til noe i sommer!? Jeg er supergira!! :D
      Jeg er så glad i deg også, og savner deg voldsomt! Blir så godt å se deg i helgen!<3

      Slett
    3. Ja, fy flate, hvor gøy det var å lese dette igjen!! Åh, det var en skikkelig bra tur!<3 Kan vi ikke få til noe i sommer!? Jeg er supergira!! :D
      Jeg er så glad i deg også, og savner deg voldsomt! Blir så godt å se deg i helgen!<3

      Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!