Oppsummering juni 2014.

Nå er André hos meg, og med hans vakre pianospilling i bakgrunnen kan jeg sitte her i sofaen med fingrene dansende over tastaturet for å la mine kjære lesere få høre om hvordan måneden min har vært!

Månedens høydepunkt: André! Han betyr enormt mye for meg.

Månedens nedtur: Tankene mine. Savnet etter André da sommerferien begynte.

Månedens ord: "Det er alltid solskinn bak en mørk sky." - André.

Månedens modigste hendelse: Da jeg kjempet - og beseiret! - det grufulle monsteret i Banjo Tooie (tv-spill); selveste Lord Woo Fak Fak! Overlevelsesteknikken min var at jeg snakket med meg selv, og mamma humret og lo av alle de (jeg vil si) tåpelige kommentarene mine, hehe. Men det var faktisk det som måtte til for at jeg skulle klare å bekjempe kjempefisken.

Månedens pinligste hendelse: Da jeg skulle hjem til sommerferie klarte jeg å sovne på bussen. Det pleier egentlig ikke å være et problem, for jeg pleier alltid å våkne når jeg ankommer stasjonen min. Bortsett fra denne gangen. Heldigvis skulle jeg av på endestasjonen, så bussen skulle likevel stoppe helt opp. Da skumpet bussjåføren vennlig til meg og fortalte at vi var fremme. Halvveis i døsig tilstand merket jeg at hele bussen var tom bortsett fra oss to. Jeg takket for at han vekket meg og kom meg fort av bussen der kofferten ventet meg. Litt pinlig, men historien ender ikke her.

Videre skulle jeg gå opp til Iselin siden hun skulle være med hjem. Mens jeg går - med begge hendene drassende på den drøyt tunge kofferten og et skjørt som levde sitt eget liv - kom det plutselig et vindkast som fikk alt på meg til å sveve....jeg tror du skjønner tegningen. Selvfølgelig kom det en bil mot meg akkurat da dette hendte og gjorde situasjonen komplett!

Månedens gullkorn: 
På sykehuset:
Meg: "Denne gangen fikk jeg bare kanyle i albuleddet - ikke noe armbånd."
Analin: "Ikke fikk du noe lapp rundt tåa di heller."

Månedens latterkick: Da det var vannkrig på gården med HELE familien og venner av både Analin og meg! Det var helt fantastisk gøy å løpe rundt på gården med hjemmelagde vannvåpener og dynke hverandre ned med vann!

Månedens mest spilte låter: Mamma har satt på noen sanger som vi pleide å høre litt på før, så det har vært koselig og nostalgisk å høre på dem igjen! Det er blant annet "Poker Face" av Lady Gaga.

"Poker Face" med Lady Gaga.

Månedens mest leste blogginnlegg: "Tilbakeblikk på sykepleierutdanningens første skoleår!"


Månedens bilde:

Et bilde fra vannkrigen! Mamma helte en bøtte fylt med kaldt vann over meg - som en hevn på den lille skvetten med vann som jeg omtrent ikke traff henne med, hehe. Et utrolig gøyalt bilde som gir meg gode følelser. Som André beskrev det så fint: "Jeg vet ikke hva jeg liker best her; Anabels uttrykk, mors skadefro glis ellers fars litt angrende blikk i bakgrunnen!"

- André og Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!