Verste dag for godtroende fjols!

1. april i dag, gitt! Den verste dagen for alle godtroende fjotter - altså for slike som meg! Jeg har allerede klart å bli lurt et par ganger!

Jeg mestret faktisk å bli lurt da en kjær venn av meg fortalte at han skulle til Afrika mesteparten av sommeren siden han skulle selge elfenben og tjene til livets opphold. Jeg mener; er det SERIØST MULIG??! At det i det hele tatt går an! Samme person fortalte meg også at han hadde sovet ute på balkongen i natt siden sengebenet hans knakk - det tok meg heldigvis kortere tid å ta den spøken, men jeg husker fortsatt tankegangen min: "ånei, stakkar! .... men hvorfor sov han ute på balkongen sin av alle steder, han gjør det jo egentlig ganske tungvint for seg selv..... åh, flate".

Nå må jeg stikke til skolen! 2. dag inne i et helt nytt emne, og det er skamfullt hvor langt etter jeg henger allerede! Jeg tror jeg gjør skolearbeidet litt for nøye, jeg har jo rett og slett ikke tid til slikt. Jaja, ønsker dere alle en riktig fin dag - ikke tro på ett ord som folk sier til deg!

Forresten! Gulvet var overraskende greit å ligge på! Fikk bare litt vondt i setet på grunn av det harde gulvet. Jeg begynner å tenke at sofaen var virkelig en bommert av meg å ta meg plass til. Herlighet, jeg skjønner ikke hvordan jeg skal få plass til dette digre dyret! Men det får nok tiden vise når jeg begynner med rigging i dag. Nå får jeg løpe til skolen!

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!