Oppsummering mars 2014.

Månedens høydepunkt: At jeg kom meg gjennom eksamensperioden uten å gå så langt ned i kjelleren som jeg gjorde i forrige semester! Jeg hadde en motivasjonsfaktor, en som løftet meg opp og ga meg glede gjennom dagene. Han er jo egentlig en 'månedens høydepunkt' i seg selv! Det at jeg i tillegg fikk A på eksamenen samtidig som jeg har hatt en meningsfull fritid, var en veldig god erfaring for meg. Da går det jo faktisk an å finne en balanse mellom skole og fritid!

Jeg kom meg også vel gjennom sykehjemspraksis! Jeg tror jeg faktisk ikke kunne ha klart meg bedre igjennom! Jeg er veldig fornøyd med alt jeg gjorde, alt jeg lærte og alt jeg mestret å utføre.

Månedens nedtur: At jeg føler jeg har mistet mye av kontakten med Gud. Da jeg ble i det ekstra tenkende hjørnet og tok en ordentlig prat med Ham, følte jeg at mine bønner ble hørt! Jeg fikk nemlig svar. Det kan ha vært veldig tilfeldig, men jeg velger å tro det er noen som passer på meg.

Månedens modigste hendelse: Det skjedde i siste del av praksisperioden! Jeg ble så stolt av meg selv, og det virket også som om praksisveilederne mine var imponerte av innsatsen min!

Månedens pinligste hendelse: I Bergen hos Analin mestret jeg å slå meg helt fast på å kunne få ut såpe ved en av vaskene på skolen hennes. Jeg bare stod der som en idiot med hendene rett under uten å forstå at jeg faktisk måtte trykke på såpebeholderen for å få ut såpe. Jeg har visst blitt litt for bortskjemt av slike fancy duppeditter som registrerer bevegelse i nærheten av en sensor-greie, hehe. Og jeg bare: "Analin, jeg forstår ikke denne greia her!" Analin utbrøt i latterkrampe på stedet da hun trykket på såpebeholderen for meg - hun var visst ikke den eneste som lo der heller, haha!

Månedens latterkick: Ah, det ble utrolig mange av dem da jeg var i Bergen! Venninnene til Analin begynte å sammenlikne oss, og jeg ble helt satt ut av det. Vi snakket blant annet helt likt og hadde likt tonefall. Plutselig begynte jeg å le av noe de sa, og da fant de ut at vi lo likt også, altså måten vi lo på! Æsj, det høres jo ikke noe morsomt ut når jeg gjenforteller historien, men det var faktisk hysterisk gøy!! Jeg merker jeg smiler fortsatt når jeg tenker over det, det var faktisk helt genialt! Jeg har aldri tenkt over at vi ler likt før. Det var noe helt fantastisk godt å le så kraftig og hjertelig igjen - selv om det var i klasserommet hennes med mange ukjente studenter! Jeg lo seriøst så jeg gråt! Ok, dét var vel egentlig litt pinlig, hehe.

Jeg har dilla på: Andre (ev. André!) ting enn skolearbeid.

Månedens mest spilte låter: Sett bort ifra alle låtene fra Kevin Kern som omtrent er det eneste jeg hører på for tiden, vil jeg fremheve «Bring it all back» fra S Club 7. Jeg føler den beskriver nøyaktig de følelsene jeg går rundt og bærer på for tiden.

Månedens bilde:

Analin og meg på fjelltur opp en av Bergens topper! Analins gode venninne,
Mari, var også med. Utrolig hyggelig tur, generelt utrolig hyggelig besøk!

-          Bella.

" "Don't stop never give up || Hold your head high and reach the top || Let the world see what you have got || Bring it all back to you" - S Club 7.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!