Oppsummering januar 2014.

Månedens høydepunkt: Selve måneden! Jeg har hatt det så bra! For å nevne noen:
- Gud! Du gjør livet mitt så bra!
- Fått meg herlige treningspartnere på ELIXIA!
- Praksis på sykehjem!
- Skoledagene!
- Alle mine venner som er med på å gjøre livet mitt så bra!
- Karakterene mine på første semesterets eksamener: Jeg fikk bare B'er!
- At jeg klarte den første gåten i "Årsrebus 2014"! Hurra! Takk til Hans, Miriam og mamma som ga meg den hjelpen jeg trengte for å løse gåten!

Månedens nedtur: Vel, jeg kunne vel e-egentlig ha gjort litt mer skolearbeid enn det jeg har gjort.

Månedens ord:

Du kan velge 
å ville ta grep.
Å ville
kan gjøre en forskjell.

- Ragnhild Bakke Waale

Månedens bibelvers: Bergprekenen i evangeliet til Matteus (mat 5-7). Det er helt fantastisk! Jeg slår meg stadig i undring og jeg blir alltid så fascinert over hvor klok og vis Jesus er. 1. mosebok er også utrolig spennende å lese! Her fins det utrolig mange gode og spennende historier som er veldig fengende!

Månedens modigste hendelse: Da jeg spurte om Kari og Birte ville trene sammen med meg på ELIXIA. Det er noe av det beste jeg har gjort denne måneden - jeg har sikret meg treningspartnere for tiden fremover, og vi har planlagt å få til to treninger i uken sammen! Det er fantastisk!

Månedens latterkick: Da jeg var på kafédate med Annis. Det var noe jeg sa som fikk oss begge til å sprute ut i latter, haha! Det var herlig!

Månedens beste låt: "You're in my head" av Madcon. For en knallbra låt å trene til! "Voice of truth" av Casting Crowns har også vært fin å lytte til denne måneden.

Månedens mest leste blogginnlegg: "Tilbakeblikk på første semester i sykepleierutdanningen!"

Månedens bilde:

Etter oppmuntring fra Analin tegnet vi hver vår tegning av samme modell. Jeg har alltid syntes det har vært moro å tegne, så det var så bra at hun fikk meg til å hente frem tegnespiren i meg igjen. Nå må jeg bare ikke la den spiren visne! Jeg tror ikke det er vits å fortelle hvem dette skal forestille, det er faktisk klin umulig å se det, haha. Hvis jeg etter hvert blir flinkere til å tegne kan det hende jeg forteller hvem modellen egentlig er, hehe!

- Bella.

Kommentarer

  1. Du er så positiv til alt anabel! Det beundrer jeg :) de som får kalle seg din venn er veldig heldige.

    SvarSlett
  2. Der smeltet jeg!! Tusen takk for så mange hyggelige ord, Oda - og så utrolig koselig at du fortsatt stikker innom bloggen min :-) Jeg håper alt er bra med deg!

    SvarSlett
  3. Dette ga meg et smil om munnen, søs! Du er så herlig, så sprudlende og bra :D Jeg, som vet hvem du tegnet, kan faktisk se ET LITE glimt av henne i tegningen din! :) Den var ikke verst ;)

    SvarSlett
  4. Aw, tusen takk, Twinnie!! Også hyggelig at du klarer å se skuespillerinnen, hehe. ;-) Vi må få til å tegne sammen en gang igjen! :-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

MUNTLIG EKSAMEN!