21 år i vakre Norge!

Folkens, FOLKENS!! I dag er det nøyaktig 21 år siden min kjære tvilling og jeg kom til Norge! Etter en lang og grusom reise med et astma-mareritt til tusen som ga en greit stor dramatisk oppmerksomhet over flyets høyttalere (vi ble til og med prioritert først ut av flyet og ble sendt rett til sykehus!), klarte våre fantastiske norske foreldre å ta oss med fra Filippinene til Norge den 19. februar 1993. Til tross for hvor slitsomt det må ha vært, har jeg ingen tvil i min sjel om at dette må ha vært det beste som har hendt meg i løpet av hele livet mitt!

Jeg tenkte jeg kunne legge ved innlegget jeg skrev i fjor på denne tiden som tar for seg hvordan livet mitt har vært opp gjennom alle år (bortsett fra dette siste året), samt de andre innleggene jeg har skrevet i tilknytning til denne dagen. Hvis du skulle være interessert, kan du finne dem nedenfor:

- "Tilbakeblikk på 20 fantastiske år i Norge!" (2013)
- "Barnas dag!" (2012)
- "Innspilling i lydstudio!" (2011)

Det er ikke det at jeg er lat som ikke gidder å skrive et nytt innlegg i år, men jeg har rett og slett ikke tid. Det er en ganske stor innlevering i tilknytning til praksis som jeg må få unnagjort i løpet av kvelden, så jeg er nødt til å fokusere på den.

Denne dagen hvert år pleier alltid å ta meg med på en tanke- og refleksjonsrunde, samt at jeg bruker tid på å tenke over alt verdifullt i livet som jeg kan være takknemlig over. Tusen takk til dere alle som har vært med og beriket livet mitt på hver deres flotte måte! Jeg må være verdens heldigste og lykkeligste jente.

- Bella.

"Adopting a child won't change the world, but for that child, the world will change."

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!