Vårens første kjennetegn!

I dag stod jeg opp klokken 9:00 for å ta meg en løpetur! Været var nydelig og temperaturen var deilig, så jeg slang på meg en treningstights, t-skjorte og vindjakke før jeg stakk ut.

Mens jeg løp, la jeg merke til mange av vårens kjennetegn. Kjennetegn jeg enda verken har fått tatt meg tid til å nyte eller glede meg over. Jeg så for eksempel fire ulike blomsterarter, noe jeg ikke har fått sett tidligere dette året (hvitveis, blåklokker, hestehov, sukkerblomster)! Jeg enset en pen, liten fugl som trippet så smått over veien like foran meg, og da fikk jeg også sett de små detaljene på fuglen. Fugler er virkelig noen vakre skapninger! Jeg kunne se flere som satt ute og nøt det friske vårværet, og jeg møtte mange syklister. Traktoren har kommet seg ut på jordet, og jeg kunne høre den skjønne fuglekvitringen i omgivelsene rundt meg. Til og med vårens første mygg satte seg på skulderen min, men den børstet jeg vekk med én gang. Da jeg hadde en periode hvor jeg gikk (grunnet smerter i skadene mine) begynte jeg også å synge sanger jeg knytter til våren; "Sov, du vesle spire ung" og "Vesle Lerke" er begge gode minner fra barneskolen.

Det var virkelig helt fantastisk løpetur! Vel, sett bort ifra skadene beina mine; jeg fikk nemlig vondt i både venstre ankel og høyre kne. Men jeg må bare innse det nå. Jeg kan ikke regne med å ha en hel treningsøkt uten smerter i ett eller annet - det er faktisk nesten for mye å be om. Jeg må bare tenke at jeg er heldig som kan få løpe noe i det hele tatt, og være takknemlig for det jeg har.

Har du fått tid til glede deg over vårens vakre kjennetegn enda?

I og med at jeg har ødelagt kameraet mitt (det var vel praktisk talt ikke jeg som gjorde det, men det var jeg som valgte å låne det bort, så jeg føler meg derfor ansvarlig for det) blir det nok ingen bilder på en stund, og det beklager jeg virkelig! Jeg kan jo låne mammas, men det er jo litt kjipt å ikke ha mitt eget.

Peace out!
~ Bella

"It's amazing because, when you're a kid you see the life how you want, and it never crosses your mind that it isn't going to turn out that way"

Kommentarer

  1. Siden du synes fugler er noen vakre skapninger ønsker jeg å tipse deg om fugleforum.no :)

    Synd med kameraet ditt! Om du får deg et nytt og tar bilde av en fugl kan du gjerne legge det ut på fugleforum.no

    mvh
    Ruben

    SvarSlett
  2. Hei Ruben! Jeg sjekket ut siden din, og der var mange veldig fine bilder av fulger:) Takk for tipset, det skal jeg huske:)
    Vennlig hilsen Bella.

    SvarSlett
  3. SV: Mhm, det går veldig fort! Jeg også :D Blir fantastisk å sette seg i bussene mandags ettermiddag!
    Var det jeg tenkte meg, sånn blir det i mai måned siste året på vgs alltid! Du får titte innom når du har tid, jeg vil ha russekort også :) Hihi..

    Ah, er så deilig med sol og "sommer"!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!