Kontaktet av Kirkerådet!

I dag, mens jeg var på Bærumkonferansen med temaet "Morgendagens samfunn - aldersvennlig og inkluderende", fikk jeg et tapt anrop på jobbtelefonen etterfulgt av en SMS. Det var en fra selveste Kirkerådet som ønsket å prate med meg! 

Jeg må skamfullt innrømme at jeg ennå ikke er helt sikker på hva Kirkerådet er, men det ligger høyere opp i systemet enn både Bærum prosti og Oslo bispedømme som jeg tilhører. Kirkerådet er på nasjonalt nivå, hvis jeg har forstått det riktig. Hva i alle dager ville Kirkerådet med meg - og hvordan vet de i det hele tatt hvem jeg er?

Jeg ble med ett veldig nervøs og lurte på hva galt jeg kunne ha gjort for å komme i deres søkelys. Jeg sendte melding tilbake og sa at jeg skulle ringe tilbake etter konferansen (og på den måten rekke å gjennomgå hele min hittil halvannet års lange diakonale karriere for å finne ut hva jeg kunne ha gjort galt, hehe....neidaa).

Etter en interessant og absolutt samfunnsaktuell konferanse ringte jeg straks tilbake, og en lystig og varm stemme møtte meg i den andre enden. Det viste seg at det ikke var noe jeg trengte å være bekymret for - snarere tvert imot! Kirkerådet skal lage promoteringsvideoer for å få folk til å søke seg inn på teologiske studier, og ønsket å ha med meg i en av disse videoene! Det innebærer at en person fra Kirkerådet møter meg på min hjemmebane hvor han skal filme og ta bilder av meg mens jeg er i aksjon i mine diakonale aktiviteter, i tillegg til å samtale med ham om min interesse, motivasjon og engasjement for arbeidet mitt. Det er jo utrolig stas å bli spurt! Disse videoene vil jo bli sendt på Den Norske Kirkes nettsider (regner jeg med) og bli sett over hele landet, så jeg synes jo det er en ordentlig stor ære å kunne få være med på dette!

Dagens profilbilde, tatt rett før jeg dro på Bærumkonferansen i morges. De andre diakonene og jeg fikk beskjed om å komme med diakonskjorten og snipp for å vise at vi var representanter fra Den Norske Kirke.

Da kom akkurat Oddo hjem, og det er tid for å spise søtpotetsuppen jeg har laget til middag. Ønsker dere en god kveld videre!

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Kom til Jesus!

MUNTLIG EKSAMEN!