Oppsummering mars 2021

Månedens høydepunkt: Praksisperioden med gatepresten for ungdom i Oslo! Absolutt ingenting over, og absolutt ingenting ved siden av!

Månedens modigste øyeblikk: Jeg hadde så mange av disse i praksis!

Månedens stolteste øyeblikk: Jeg hadde så mange av disse i praksis! Jeg må også si at jeg er utrolig stolt av at jeg har vært økonomiansvarlig i Kor Major i et helt år! Det har vært et omfattende arbeid (mildt sagt!), men jeg har stått i ansvaret! Og utført det så nøyaktig og etter beste evne som jeg har kunnet. Jeg fikk overveldende gode tilbakemeldinger for mitt kassererverv fra flere i koret, og selv er jeg også svært fornøyd med egen innsats.

Månedens pinligste hendelse: Vel, heldigvis endte det ikke så innmari pinlig - men jeg glemte at jeg hadde et Teams-møte kl. 10 en formiddag, og hadde det ikke vært for at Linnie ringte og vekket meg ett kvarter før møtet startet, hadde jeg nok sovet vekk hele møtet! Jeg rakk å skylle ansiktet, hive på meg noen klær, lage meg en kopp mocca og finne ut at jeg så passe morgentrøtt ut før jeg skrudde på kameraet og var klar for et digitalt møte.

Månedens komplimenter:
"Kort sagt: IMPONERT over reknskapet. Bra jobba!!"

"Du kommer til å bli en kjempegod diakon."

Jeg har dilla på: Å glede meg over den glade og gode følelsen jeg fikk hver dag i praksis og det å kunne glede meg til morgendagen. Jammen er det en deilig følelse, det å kunne glede seg over og til noe! Jeg merker hvordan jeg så inderlig ønsker å ikke slippe tak i den følelsen.

Månedens mest spilte låt: Jeg fant en instrumental spilleliste på Youtube med Disney-sanger som har vært helt gull verdt å høre på når jeg driver med skolearbeid. Her vil jeg trekke frem "How does a moment last forever" fra Beauty and the beast - det er virkelig en nydelig versjon av låten.


Månedens bilde:
Bildet i seg selv sier ikke så mye, men det er hvilken følelse av glede, varme og verdsatthet som knytter seg til bildets motiv som gjør at bildet betyr mye for meg. En takknemlighet og et minne jeg vil bevare i hjertet mitt for alltid.

Ønsker dere en velsignet påske!
- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!