Avbrekk fra eksamensarbeidet

I dag våknet jeg til en nydelig, kald og rimfull morgen, og jeg ble både fylt med en takknemlighet over hvor heldig jeg er som har en leilighet som holder meg varm, og en glede over at det snart er adventstid. 1. søndag i advent er allerede i morgen! Det er en vakker tid som ligger og venter, men som på flere måter gjør meg ekstra sårbar - noe jeg kanskje vil kjenne ekstra på i år. Men jeg må ikke miste meg selv helt enda. Jeg har fortsatt en eksamen å komme meg igjennom først.

Kald novemberdag.

I går kunne jeg hente sykkelen min som jeg hadde levert på sykkelverksted for et par dager siden, for nå var den klar med piggdekk! Og du a' meg, hvor rart det var å sykle med piggdekk! På de første tre sekundene på sykkelen syklet jeg nesten ut i skråningen, haha! Det føltes så merkelig hvordan piggene tok tak i asfalten. Jeg fikk piggdekkene virkelig i siste liten - nå har det blitt rimelig glatt på veiene!

Bella har blitt helårssyklist!

Samme kveld fant jeg plutselig tilbake igjen til Smule! Smule er en synge-app hvor jeg kan synge duetter med folk fra hele verden! Jeg valgte å synge den vakre sangen "Har Du Fyr" sammen med ei annen dame. Jeg er ikke helt stødig på sangteksten ennå, noe som viser seg på enkelte plasser hvor jeg misser totalt på takten, hehe. Men det er godt og verdifullt å finne avbrekk fra eksamenslesingen også. Du kan høre duetten om du trykker på linken nedenfor. Jeg kommer inn i låten cirka halvveis inn i det første verset.


Jeg har arbeidshelg denne helgen, så jeg skal etter hvert sykle til jobb. Med god bekledning, piggdekk og rolig tempo er det jo ikke noe problem å bruke sykkelen som et fremkomstmiddel! Det blir i tillegg en god treningsøkt for meg. Men før jobb må jeg skrive litt mer på eksamenen. Jeg synes det er en litt vanskelig og utfordrende eksamensoppgave. Jeg bare håper jeg klarer å finne meg frem i pensum til å besvare godt og tilstrekkelig på oppgavene.

God helg - og riktig god adventstid!
- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!