Dagens refleksjon

Mørket brer seg over Oslos gater, og gatelyktene lyser opp i novembermørket. Jeg har funnet en nydelig versjon av "Carrying You" fra animefilmen "Castle in the Sky", og jeg spiller den av på repeat. Klumpen i magen har plutselig fått liv på ny, og den bringer sorgen etter mormor friskt tilbake i minnet mitt. Selv om klumpen i magen gjør meg hakket mer sårbar, får den meg også til å kjenne at mormor er levende i meg. Vondt, men godt.

Carrying You

Jeg må innrømme at jeg er virkelig så stolt av meg selv dette semesteret. Jeg tar diakonistudiet på fulltid samtidig som jeg jobber 50 % ved siden av som sykepleier og er økonomiansvarlig i Kor Major, og bare dette som et utgangspunkt trodde jeg ville slite meg ut! Så kom mormors sykdom og død midt oppi alt dette, og i nesten to måneder av et knapt fire-måneders langt semester gikk mitt fokus og tid til mormor. Likevel klarte jeg å levere alle arbeidskravene innen fristen (leverte det FEMTE og siste arbeidskravet i dag!), fått de fire første arbeidskravene godkjente med gode tilbakemeldinger fra lærerne, og jeg har bestått en 3-ukers praksis og muntlig fremlegg tilknyttet praksis! Da er det på sin rette plass å kunne si at jeg er stolt av meg selv.

Til neste uke begynner eksamensperioden. All min tid til arbeidskrav og mormor medførte altfor liten tid til pensumlitteratur, så jeg henger skammelig langt etter i lesingen. Men det er om ikke annet hjemmeeksamener som strekker seg over flere dager, så jeg har mulighet til å lese mens jeg skriver eksamenene også. Jeg får bare håpe at jeg finner ro og konsentrasjon til å yte best mulig under eksamensperioden.

Det har om lag blitt enda mørkere ute - så mørkt at jeg nesten ikke ser ut, men heller en refleksjon av stuen i vinduet. "Carrying You" fyller stuen med behagelige toner fra en steel tongue drum, og jeg kjenner på en deilig ro. Selv om det blir en del pensumlesing i helgen, kan jeg lese rolig og i mitt eget tempo. Jeg har omsider tillatt meg selv at livet går videre, og det gjelder å hoppe på toget og være med videre på reisen. Det betyr ikke at jeg skal glemme klumpen i magen, men jeg skal lære meg å leve med den.


Ønsker deg en velsignet helg.
- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Kom til Jesus!