Oppsummering november 2019.

Månedens høydepunkt: Avslappende helg på Farris Bad i Larvik! Og egentlig generelt hele måneden - herlighet, det har vært en så nydelig måned! Dette må være den beste november-måneden jeg har hatt på mange år! Etter en tung og kjip oktobermåned, merket jeg at jeg gledet meg over dagene, og jeg klarte å se mer positivt på livets mange opplevelser!

Månedens nedtur: Knesituasjonen og alle tanker og usikkerhet knyttet til en mulig ny operasjon.

Månedens latterkick: Jeg husker jeg lo så godt da jeg var hos mormor i går sammen med Stig og Linnie. Herlighet, det går ikke an å beskrive hendelsen uten at det høres kjedelig ut, man måtte ha vært til stede for å skjønne det. Men kort fortalt så skulle Linnie kjøpe noe godt å kose oss med på besøket hos mormor, og la oss si at det var tydelig hva mormor foretrakk av havreflarn og mokkabønner.

Månedens stolteste øyeblikk: Utfordringer på jobb som jeg syns jeg har taklet godt - og fått ros for i ettertid.

Månedens komplimenter:
"Jeg syns du har en så behagelig stemme som det er så fint å høre på. Om du ikke fortsetter som sykepleier, kan du jo jobbe i radioen!"

"Jeg syns du er den mest behagelige sykepleieren på Madserudhjemmet."

"Du utstråler en utrolig godhet. Du er bare så vakker utvendig som innvendig."

"Du er elskverdig."

"Det er veldig bra å ha deg med - da vet jeg at jeg har en stødig og god alt på laget!"

"Det føles så trygt når du er på vakt."

Jeg har dilla på: JUL! SNØ! Vel, prøver å ikke ta helt av i tanken på at den nydelige adventstiden venter for døren, men jeg har tillatt meg selv å høre på julemusikk allerede midt i november - i den godkjente unnskyldningen om at jeg må øve til lysmessen som vi har i morgen på 1. desember OG 1. søndag i advent!

Månedens mest spilte låt: Låtene som vi skal synge på lysmessen i morgen! Herligheeeet, jeg blir så glad når jeg hører "Julemorgen"! En ekte glede sprer seg i hver celle i kroppen min, og bruser ut på utsiden av kroppen!

Månedens bilde:
Oddo og jeg koser oss på Farris Bad!

I morgen har koret mitt Lysmesse i Iladalen Kirken kl. 19! Det er gratis inngang da det er gudstjeneste vi har det musikalske ansvaret for. Har du tid og mulighet, så anbefaler jeg å stikke turen innom! Vi lover deg julestemning og flotte sanger, dette gleder jeg meg stort til!

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!