Førjulsfeiring med mormor!

Det har blitt lite blogging i det siste. Dagene går litt i ett, med jobbing, juleforberedelser, trening, og litt tid for å roe ned mellom alle slagene. I dag hadde jeg ukens eneste fridag, og den startet med en julefilm på TV'en ("Et kongelig bryllup"; en litt kjedelig oppfølger av den skjønne "The Christmas Prince"), deretter en hard treningsøkt før førjulsfeiring sammen med mormor på sykehjemmet. Som jeg hadde gledet meg til å se henne igjen og være sammen med henne på denne dagen! Og å være samlet hele familien var både koselig og verdifullt. Dagen har allerede vært lang, akkurat som de andre dagene hittil i desember, så bloggteksten blir kort. Men jeg krydrer innlegget med noen fine bilder fra kvelden.






Etter førjulsfeiringen tilbød min kjære fetter Christopher å kjøre Linnie og meg hjem! Det var så hyggelig å tilbringe tid sammen med ham igjen! Til tross for at vi kjørte litt feil på grunn av min elendige avlesning fra google maps, forholdt vi oss positive til omveiskjøringen. Christopher er så god! Jeg fikk også pratet med min flotte kusine Danielle, og vi planla halvveis å møtes på formiddagen på Lille Julaften! Så utrolig koselig, jeg håper virkelig vi får det til!

Nå er jeg trøtt og sliten, og en helg bestående av kveldsvakter venter på meg. Jeg blir hentet av pappa kl. 22:30 på Lille Julaften etter aftensvakt, slik at jeg kan feire julaften med familien min, før jeg blir kjørt tilbake til jobb 1. juledag da en ny aftensvakt ventes. Dette blir en fin jul, jeg kan kjenne det på meg.



Øyeblikksbilde.

Jeg ønsker dere en nydelig, varm og fredfull jul!
Beste julehilsen fra Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!