Endelig en etterlengtet frihelg!

I dag smilte jeg da jeg våknet av alarmen kl 10! Min første fridag på mange dager, samt en frihelg som venter! Fra forrige uke jobbet jeg kveldsvakt på onsdag, dagvakt på torsdag, nattevakt fra fredag til lørdag, nattevakt fra lørdag til søndag, dagvakt på mandag, kveldsvakt på tirsdag og onsdag, før en ny dagvakt på torsdag (i går). Nå kan jeg endelig la kroppen ta en velfortjent pause. Jeg har endelig noen gledelige og avslappende dager foran meg! Og det merker jeg at jeg virkelig trenger så sårt.

Nattevakter har jeg aldri jobbet før, og jeg visste ikke hvordan kroppen ville respondere på det. Jeg sov kun 4 timer etter første nattevakt og kun 2 timer på søndag morgen etter den andre nattevakten. På søndag var det også lysmesse hvor koret mitt skulle synge, og jeg syns det var et under at kroppen mestret å holde seg våken alle de 6 timene jeg var i kirken. Deretter klarte jeg å sove 6 timer før neste dagvakt, og da merket jeg hvor utslitt kroppen var. Mandag er den travleste dagen i uken for sykepleierne på posten, og jeg fikk ansvaret som avdelingssykepleieren skulle hatt. Hjernen jobbet utrolig tregt, og arbeidsoppgavene deretter. Ikke så merkelig at det ble overtid på meg den dagen. Selv om jeg jobbet kveldsvakt de to neste dagene, følte jeg ikke at jeg klarte å hente meg ordentlig inn igjen. Men nå med tre dager uten jobb skal jeg virkelig nyte fri, jeg skal kose meg med familietid, og jeg skal ta vare på meg selv.

Det var flere oppgaver som måtte gjøres om natten, så jeg lagde en oversikt for meg selv.

I dag har jeg utført ærend i byen før jeg tok en etterlengtet treningsøkt, og nå sitter jeg på Oslo S og venter på Stig, Linnie og Oddo for å ta toget hjem for en hjemmehelg! Starbucks i 2. etg er så godt som overfylt, men jeg fant meg et bord hvor jeg lett kan se oversikten over togtabellen. Åh, som jeg gleder meg til å komme hjem og gi kroppen hvile og ro.

Øyeblikksbilde.

God helg!
- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!