Dagens tanker.

I morges hadde jeg en spesiell drøm. Den bygde seg opp, og da øyeblikket for drømmens høydepunkt og sitat skulle finne sted, begynte naboen å borre igjen. Jeg våknet og gikk dermed glipp av hvor kreative drømmene mine kunne være. Naboene har brukt hele sommeren på å pusse opp badet, og når de holder på som verst, er det akkurat som om de borrer seg gjennom veggen til oss. Heldigvis er det ikke så mye lyd nå som det var i sommer. Jeg får bare håpe de snart er ferdige.

Dagene passerer i mitt midlertidige normale tralt. Jeg har daglig en eller annen form for smerte i kneet - nei, knærne! - jeg kommer ikke utenom. Men jeg prøver å bruke dagene til å trene styrke for musklene rundt kneet. Jeg har funnet ut hvor mye en god frokost virkelig har å si for treningen. En økt som begynner etter en yoghurt blir oftest tung og slitsom. Dersom jeg klarer å hive i meg et par skiver før trening, blir økten både effektiv og god! Matlysten er aldri på topp om morgenen, men så lenge jeg vet at det kommer noe godt ut av disse to skivene, klarer jeg som regel å tvinge dem i meg. Jeg har trent tre ganger denne uken, og jeg tenker å legge inn en økt på søndag etter arbeidshelg.

Det går altså sånn opp og ned med kneet, og sinnet likeså. Jeg var forkjølet i forrige uke, så treningen uteble, og smertene har derfor kommet mer hyppig og mer intenst denne uken. Jeg har endelig fått time på sykehuset for utredning og røntgen i slutten av denne måneden, så livet blir satt litt på vent frem til denne dagen. Jeg merker jeg er spent på hva timen vil vise og hva behandlingen videre vil bli.

Uff, jeg beklager at knesituasjonen har tatt opp så mye plass på bloggen min, men det er dette som spiser opp mitt fokus for tiden. Jeg merker at jeg har blitt sterkt preget av alt sammen, mye mer enn jeg trodde jeg ville bli. Jeg vet ikke helt hvorfor det har blitt slik, hvorfor jeg har det slik. Jeg bare håper det vil gå bedre. At jeg vil ha det bedre.

Jeg ønsker dere en god dag og en fin helg. Ta vare på deres neste og verdsett alle øyeblikk. Dere er verdifulle, og dagens øyeblikk kommer aldri tilbake. Løft blikket og se rundt deg. Verden er et vakkert sted, med høsten og alle dens fine farger og stemningen som følger med.

- Bella.

Kommentarer

  1. Veldig fint innnlegg! Jeg er enig med deg i at høsten er fin! Det er dessuten ikke rart at kneet opptar deg mye når du tross alt har såpass vondt, da er det sunt å skrive om det for å få ut tankene. Gleder meg til å se deg senere i dag, min elskling!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!