Overbelastningsfase?

NÅ er jeg sliten og lei i kroppen. På 15 dager har jeg trent 10 av dem, og hver treningsøkt har også hatt intensitetgrad fra moderat-høy. Dagens trening var elendig. Jeg syklet 1,5 km kortere enn gårsdagen, selv om gjennomsnittspulsen var ett hakk høyere. Styrkeøkten gikk heller ikke så bra med de vonde melkesyremusklene som det føles kroppen min nå består av. Overbelastningsfase er det kroppen min er inne i nå, og det merkes. Kroppen er sliten, humøret er slitent og jeg er sliten; er det dette som forventes av meg? Jeg trener jo fordi jeg vil at beina skal tåle jobben min og ikke minst en eventuell operasjon. Men at jeg skal være utmattet hver dag virker heller ikke som en god løsning.

Jeg har funnet ut at jeg må ta det roligere på treningsfronten. Matlysten kommer og går som den vil, og det påvirker jo treningen også. I morgen tar jeg en restitusjonsøkt før helgen som blir ganske rolig med bare en svømmeøkt. Jeg tror det kan bli godt for kroppen. Så får neste uke og dens treningsøkter komme som den kommer.

På kvelden dro Oddo og jeg til Linnie og spilte litt kort og pratet sammen. Koselig avrunding på dagen. Legger ved et bilde av den fine himmelen som ble tatt på terrassen hennes. God kveld til alle der ute!

Vakker himmel på Linnies terrasse.


- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

MUNTLIG EKSAMEN!