Snart kveldsvakt!

"Jeg elsker deg veldig høyt, jenta mi!!"

Selv om alarmen ikke skulle ringe før en time senere og at jeg var inni en lett, men god søvn, er det alltid koselig med slike hjertevarme meldinger, og jeg våknet til ukens siste kveldsvakt!

Hittil i dag har jeg nytt en lat formiddag hjemme alene i leiligheten. Selv om jeg bor her sammen med kjæresten min, har jeg nesten ikke sett ham hele uken siden vi bare har jobbet motsatt av hverandre. Enten jobber jeg kveldsvakt og han dagvakt, eller omvendt. Men han har kommet og møtt meg på T-banestasjonen på de mørke og kalde høstkveldene kl 23:30  når jeg kommer hjem fra kveldsvakt. Det syns jeg er veldig koselig! Det skal i alle fall bli godt å ha denne helgen sammen igjen.

Hvordan få tiden til å gå før man venter på kveldsvakt.

I går hadde jeg også kveldsvakt, og den formiddagen hadde jeg planlagt å stelle litt med leiligheten. Men da det var rundt en time igjen til jeg måtte dra på jobb, fikk jeg akutt skikkelige smerter i magen. Jeg klarte nesten ikke å stå oppreist, og det gjorde så vondt, så vondt. Jeg tok noe smertestillende og fant frem en varmeflaske før jeg la meg på sofaen i fosterstilling. Og slik lå jeg. Smertene tok ikke slutt, og nye smertetopper ble utforsket. Tårene rant. Det verste i slike situasjoner er å være alene. Ikke hjalp det heller å vite at jeg snart måtte på jobb. Tiden gikk.... halvtime igjen til jobb, kvarter til jobb, fem minutter... Det virket så uoverkommelig, men jeg måtte i alle fall prøve å dra. Jeg fikk krøket meg ut av sofaen og måtte vemodig forlate den trygge og gode varmeflasken. Veien bort til T-banen var lang og vond. Jeg prøvde å gå naturlig, men jeg merket hvordan jeg krøket meg sammen og fikk rykninger hver gang nye smerter strømmet igjennom magen. Omsider kom jeg meg på T-banen og videre bort til jobben, og da forsvant smertene sakte, men sikkert. Jeg ble vakten ut uten noen problemer!

Denne helgen er det halloween-helg, og i den anledning har Oddo og jeg tenkt oss en tur på Chateau Neuf's spøkelsesløype! Jeg tror seriøst jeg kommer til å bli så redd at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg, haha!! Trykk HER hvis du vil se hva dette er! Og selvfølgelig; vi har booket tid etter kl. 18!

Ønsker dere en god fredag!
- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!