Oppsummering september 2016.

Uff, nå er det lenge siden jeg har blogget! Henriette, ei venninne fra folkehøyskolen spurte nylig om jeg fortsatt blogget, så da tenkte jeg det var på tide å skrive et nytt innlegg. Jeg tenkte å skrive et oppdateringsinnlegg knyttet til oppsummering av september-måneden som har passert. Enjoy!

Månedens høydepunkt:
Oddo. Han er virkelig et lys og en glede i livet mitt! Noen gang lurer jeg på hvordan jeg kunne ha klart meg uten ham. Hvordan han tar vare på meg og passer på meg når jeg kommer sliten og medtatt hjem etter en dag eller kveld på jobb. En så omtenksom, omsorgsfull, god og varm kjæreste som ham må man lete lenge etter! Sikkert kjempeklisjé, men jeg tror jeg har funnet den beste kjæresten av dem alle! Og så er det jo så kjempeskjønt alle de vidunderlige lappene han legger igjen rundt i leiligheten til meg.

Dette ventet meg da jeg kom hjem fra 
øvingshelg med Kor Major! Er det ikke søtt?!

I begynnelsen av måneden var jeg hjemme, og jeg merker jeg savner skikkelig å være hjemme igjen! Det er jo allerede gått over en måned siden jeg var hjemme sist. Det er alltid koselig å komme hjem til mamma og pappa. Jeg har også tilbrakt deler av helgen sammen med Analin og Steinar, og det er også veldig koselig! Jeg skal endelig hjemover til helgen, og det gleder jeg meg veldig til!

Kos med både kjæledyr OG kosedyr i senga!
Overnatting hos Linnie og Steinar.




Hjemme hos mamma og pappa. Beliggenheten er jo helt 
perfekt! Tenk at jeg har fått muligheten til å vokse opp her!

Alle øvelser og samlinger med Kor Major. Det er virkelig ukens høydepunkt! Vi hadde øvingshelg et par helger tilbake, og det var utrolig gøy! Jeg merket savnet etter Oddo, en sosial trygghet, men jeg hadde det absolutt koselig. Selv om jeg var til tider ganske stille, syns jeg det er veldig koselig med den kontakten jeg fikk med medlemmene. Hanne og Hans husket fra forrige øvingshelg at jeg kunne spille "Dire Dire Docks" fra Super Mario 64, og ønsket at jeg skulle spille den igjen denne gangen også. Det var lenge siden jeg hadde spilt den, så merket den satt rustent i fingrene, men det gikk seg godt til. Tone kom etter hvert, og vi begynte å prate tv-spill. Spontant ble forslaget om "game night" slått i bordet, og tv-spill-ånden i meg ble tent med én gang! Vi har ikke snakket om det siden, så lurer på om det noen gang kommer til å bli noe av.

Apropos TV-spill: Oddo har kjøpt seg Wii U!! Gjett om vi kommer til å tilbringe noen kalde og mørke høstkvelder sammen med enten Super Mario eller Zelda (det er jo egentlig navnet på prinsessen, guttungen vår heter Oddabel, er det ikke søtt??)! Det er skikkelig gøy! Jeg kan minnes den gangen Oddo plutselig utbrøt da vi spilte Super Mario 64 hjemme på Nintendo 64: "Å, jeg vil også bli like god i et tv-spill som det du er!" Det er jo utrolig koselig å høre da, hehe. Hittil har han kjøpt Super Mario Bros U og Zelda, og vi er på god vei til å runde Super Mario med alle dets mynter, men har bare kommet litt i gang med Zelda-spillet enda. Jeg gleder meg til fortsettelsen!

Wohoo!

Nå kan vi gå høstens mørke i møte med 
visuell glede! Haha, neida......joda.

Treningen denne måneden har vært gode oppturer, først og fremst løpeturene. Fjor vinters styrke- og skadeforebyggende trening for knær og bein har virkelig gjort seg fortjent! Jeg kan endelig løpe flere kilometer uten å få vondt i knærne! Det er helt utrolig deilig! Jeg har tatt turen innom treningssentre, og har fått testet hastigheten på tredemølle (en sånn intervallgreie jeg tar) og jeg ligger på samme fart - om ikke raskere - som da jeg gikk på idrettslinjen! Da er det virkelig gøy å være meg! På øvingshelgen med Kor Major tok jeg meg en frisk løpetur på morgenkvisten før de fleste hadde stått opp. Det var nydelig! Her kan dere se bilder jeg unte meg å ta på veien.

Skumringens tykke tåke la seg tett utover landskapet...

Soloppgang ved Slora Gård. Jeg følte meg virkelig velsignet 
og takknemlig for å oppleve denne nydelige morgenen!

Månedens modigste hendelse:
Da jeg holdt andakt på en øvelse med Kor Major. Gosh, som jeg skalv og ristet i hele kroppen! Men det gikk vel greit, jeg fikk hyggelig tilbakemelding da jeg var ferdig, og det varmet utrolig! Ellers var jeg også ordstyrer på halvtårsmøtet med Kor Major, og det var også litt skummelt, men gikk veldig fint det også! Jeg fikk i ettertid tilbakemelding om at dette møtet hadde gått ryddig og systematisk for seg!

Jeg har dilla på:
For meg har det vært godt å se på TV-serien "Little house on the Prarie". Ingalls-familien gir meg en enorm styrke og energi.

Charles og Caroline Ingalls.


Tre av barna i Ingalls! Er de ikke skjønne?


Månedens mest spilte låter:
"Belfast (Penguins And Cats)" av Katie Melua. Den er helt skjønn - jeg blir aldri lei av den! Ellers hører jeg mye på albumet "The Well" av Casting Crowns. Låtene i dette albumet gir meg også styrke.

Månedens mest leste blogginnlegg:
Vel, ikke noen spesielle, men nå og da får jeg plutselig kjempehits på over 100 som stikker innom bloggen min på én dag! Jeg vet ikke om jeg skal synes det er kult da mesteparten av hitsen ofte kommer fra utenlands.


______________________***______________________


Nå er klokken mye og en ny dag venter meg i morgen også. Jeg får komme meg i seng og lade opp kreftene til morgendagen. God natt, kjære lesere! Vi skrives plutselig igjen.

Mine tanker går til kjære Roar som sovnet stille inn 25. september. For meg var du en hyggelig bussjåfør med livslyst og varme. Jeg husker jeg alltid ble litt ekstra glad da jeg så at det var du som skulle kjøre meg trygt hjem igjen. Hvordan du tok deg tid til å ta en busspause på diverse stopp hjemover for å kappløpe eller sparke fotball med de få gjenværende av oss elever som bodde lengst inne på landet. Tusen takk for at du var den du var, Roar, og for alle våre hyggelige samtaler på vei hjem. Ditt humør og ditt vesen vil bli savnet. Mine tanker går også til din familie og de som stod deg nærmest.

// Bella.

Kommentarer

  1. Så bra innlegg, Bella mi! Du skriver alltid så varmt og godt! Elsker deg <3

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!