På toppen av berg- og dalbanen!

Hurraa, i kveld kommer Oddo hjem igjen fra ferieturen sin med Erik!

Solen skinner, og det passer perfekt til humøret mitt! Uken har tatt meg med på en berg- og dalbane i følelser og humør, og da er det jo fint å avslutte på topp! Helgen vet jeg blir bra, for da skal jeg hjem sammen med kjæresten min!

Denne uken har det vært travle dager på sykehuset. Jeg jobber alltid overtid, alt fra 30-60 minutter, og jeg er ekstremt heldig hvis jeg rekker en liten matpause. Når jeg kommer hjem, er jeg ofte sliten, noen ganger nedbrutt, og tanken på å gjøre noe i det hele tatt på kvelden frister lite. I går hadde jeg likevel en opptursdag - selv om jeg jobbet 45 minutter på overtid, ga dagen meg mange gode opplevelser og mestringsfølelse! Jeg klarte å sette en PVK (veneflon) med veiledning fra den gode fagsykepleieren på avdelingen, og en pasient skrøt meg opp i skyene både av min sykepleie for henne, samt hvordan jeg jobbet og stod på på sykehuset.

Etter jobb møtte jeg til min store overraskelse Alex fra Haugetun FHS! Utrolig koselig, og vi snakket langt om lenge og fikk oppdatert hverandre om livene våre. Han bodde faktisk i nærområdet, men studerte i Trondheim. Dagen ga meg også flere oppturer, og jeg er så glad livet mitt er fylt med så mange flotte mennesker!

Jeg har faktisk orket å løpe meg en tur! Jeg fant faktisk
en flott løype som jeg vil gjøre til min faste løpetur!

AJ og Bløten savnet meg sånn etter dagvakt, 
så de ville sitte i stuen og se på tv sammen med meg!

Så ja, det er godt å finne selskap i AJ og Bløten.
Mine trofaste venner fra hele mitt liv i Oslo!

Snart tid for kveldsvakt. Jeg håper det ikke blir veldig mye overtid i kveld, for nå skal jeg ta banen hjem igjen. Jeg er ikke glad i å ta banen så sent, spesielt ikke siden jeg har et ekkelt minne fra forrige gang jeg gjorde det (du kan lese om det HER). Men det går vel greit.

- Bella.

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!