Fridager etter arbeidshelg.

I går hadde jeg min første av to fridager etter en krevende og stressende arbeidshelg. Oddo og jeg bestemte oss for å ta en tur til Tveita-senteret for å handle inn flere nødvendigheter til leiligheten, samt noen ekstra ting som jeg har hatt lyst til å kjøpe allerede for en liten stund.

For denne lille byturen ønsket jeg å pynte meg litt ekstra opp. På sykehuset går jeg alltid uten parfyme, sminke, samt at jeg har på meg hvitt antrekk, og jeg føler meg ganske så anonym til tross for at jeg har navneskilt som identifiserer meg. Jeg tok derfor på meg en blomstrete og fargerik kjole, et smykke jeg har fått av Oddo og parfyme. Sminke gadd jeg ikke ta på meg, dessuten syns jeg det heller ikke er nødvendig for min del. Uansett! Det var godt å føle seg litt fin for en gangs skyld.

Vi lunsjer på kafé.

Herlighet, for en kunst! Dette må være det fineste skummønsteret jeg noen gang har sett!

Ellers har dagen i dag sneglet seg sakte forbi i mitt eget selskap. Samt tordenskrallet rett utenfor. Jeg trodde ikke jeg var redd for torden, men når man befinner seg alene i en egen leilighet uten noen man kjenner på denne kanten av byen (bortsett fra Monika, men hun er hjemme i nord for tiden), fant jeg meg selv litt engstelig. Jeg ringte derfor til mamma og fikk litt selskap over telefon. Så, mens jeg nøt å lytte til hennes hverdager og arbeidsliv, puslet jeg videre på (det frustrerende) puslespillet jeg kjøpte meg dagen i forveien.

Fy flate, så vanskelig dette var. Lysten mistet jeg også etter hvert. Jeg hadde 
virkelig hatt behov for mammas hjelp ettersom hun også er veldig glad i å pusle!

Så mye grønt, så mye stolben i tre, og så mye pels.... 
Men som skrevet; det begynte endelig å likne noe nå.

Hurraa! Etter rundt tre intensive timer
kunne jeg endelig si meg ferdig med puslespillet!

Ellers har jeg sett på flere episoder med "Little House on the Prarie", og det er utrolig koselig! Selv om jeg ikke var særlig sulten, må jo middag til! Jeg fant litt av det jeg allerede hadde i kjøleskap og fryser, og disket frem pannestekt ørret med sjalottløk, ris og mais. Det ga meg faktisk god matlyst, og jeg spiste omtrent hele porsjonen! Deretter tok jeg oppvasken vasket bestikkskuffen.

Dagens middag. Jeg bommer alltid på rismengden!

Selv om tanken på å være uten Oddo i over en uke fra og med i dag virker ganske demotiverende, har dagen på én måte likevel vært fin. Jeg har fått slappet godt av, noe jeg virkelig kjente jeg trengte, og fått ladet kreftene til de siste to dagvaktene før bursdagsfestshelgen til Linnie og meg. Det blir moro, jeg gleder meg til det! Jeg får bare ta én dag av gangen. Nå skal jeg kose meg med en ny episode med Laura og resten av Ingalls-familien før jeg finner sengen.

Mine tanker går til Erik, Oddo og deres ferietur til Praha og Berlin. Jeg holder fortet her hjemme så lenge.
- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!