Kjoler med smalt liv.

Whoaaa, i dag har jeg fått kjempehits - over 100 hits! - fra en øy nedi Indiahavet som jeg ikke visste fantes engang! Spennende det der, man begynner jo å lure hvem som finner min lille blogg så interessant.

Nok om det! Jeg lever livet videre i Oslo sammen med Oddo og jobben på sykehuset. Vel, for tiden er Oddo på hyttetur med gutta sine (som jeg liker så godt å kalle det), så jeg er etterlatt for meg selv i leiligheten. I natt hadde jeg faktisk min første natt alene i min nye leilighet! Jeg la meg kl. 21:30 og sovnet ca en time senere etter å ha lest videre i romanen min "Etter deg" av Jojo Moyes - etterfølgeren av bestselgeren "Et helt halvt år" fra 2014! Når dagene mine begynner kl. 05:30, er det fint å ikke legge seg så altfor sent. Jeg våknet faktisk relativt uthvilt i morges da alarmen vekket meg kl. 05:25!

I går var jeg på besøk hos min grandtante og grandonkel, utrolig koselig! Jeg skulle prøve noen kjoler som min grandtante hadde fra sin ungdomstid. Selv syns jeg det er sjarmerende med klær som har hatt sin glanstid for flere tiår siden. Jeg bruker jo fortsatt en kjole som jeg fikk av mormor - og jeg liker den veldig godt! Grandtanten min var likevel mye smalere rundt midjen enn meg. Det var kun én av tre kjoler jeg fikk på meg - og da måtte jeg stramme inn magen! Grandonkel fortalte at da grandtanten var på min alder, kunne han holde rundt midjen hennes med bare tomler og pekefingre! Der er ikke jeg, for å si det slik. Men jeg har ikke behov for å være der heller. Det var bare synd for kjolenes del - de var så søte!

Nydelig søt kjole som jeg mestret å presse meg inn i! Den ser ikke så
smal ut rundt midjen på dette bildet, men det kan jeg love deg at den er!

Denne toppen fikk jeg av henne. Hun sa at den var ganske gammel, noe som jeg bare
finner utrolig fascinerende! Jeg syns den var fin og absolutt brukbar på min kropp! 

Det er nok blogging for i dag. Klokken er 20:27, og jeg tenker å finne sengen om ikke så lenge. Det å lese litt i romanen på sengen sammen med AJ og Bløten er ensomhetens beste selskap! God kveld så lenge. Jeg venter min første arbeidshelg på sykehuset.

Oddo fant AJ (André Junior) og Bløten tjuvlese i
romanen min da jeg skulle på kveldsvakt på sykehuset!

Forresten! Fra og med i dag lager jeg en ny etikett som jeg kaller "Livet i Oslo". Her putter jeg innlegg fra mitt liv i Oslo - nå som ferdigutdannet sykepleier og som samboer med min flotte kjæreste. Etiketten "Oslostudent" er herved avsluttet for godt, og et nytt kapittel i livet mitt har akkurat begynt denne sommeren!

Peace out!
- Bella.

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!