Deilig hjemmehelg!

I år fikk jeg bursdagshelg, pinsehelg og 17. mai-helg i én og samme helg - og den tok jeg hjemme sammen med mamma, pappa og Oddo! Livet er godt når man kommer hjem til sine kjære trakter. Været var fantastisk, og utsikten over fjorden er noe av det nydeligste mine øyne kan se!

Takknemlig!

Tiden hjemme ble brukt til å bli kjent med den nye mobilen min. Nevnte jeg det kanskje ikke...? Jeg fikk ny mobil i bursdagsgave fra mamma og pappa, hurra! Den gamle mobilen min sang på det siste verset (hehe, neida, men det var flere ting som ikke funket på den, i tillegg til at den var meeegatreg på helt grunnleggende ting som å sende en sms), så det passet ganske så fint! Ellers kom Linnie også hjem, og det er alltid så stas å se henne igjen etter en periode opphold! Både hun og kjæresten hennes stakk hjemom, og det like koselig å se dem igjen hver gang! Ellers er jo kortspill obligatorisk når jeg er hjemme, og jeg lærte mamma et kortspill som jeg lærte av ei god venninne av meg. Det falt i god smak, og vi spilte flere runder der vi satt ute på den igjenkledde verandaen vår!

Mamma og jeg spiller kortspillet "Spøkelse".

Jeg fikk også løpt meg en liten tur - og hvor deilig det var å løpe bortover veien! I tillegg var beina mine løpelystne, og da er det ekstra gøy med løpetur! Og med den fantastiske utsikten over fjorden som strekker seg så langt som øyet rekker å se til begge sider - da kjenner jeg på hvor heldig jeg er som har fått muligheten til å vokse opp her. Oddo ble med i gåmodus, men løp sammen med meg den siste halve kilometeren hjem. Det var jammen godt å få beveget seg litt!

Ferdig med løpeøkt! (steike, dette bildet kan nesten virke
skremmende hvis man ser utsikten bak oss - hvor er vi?!)

Ellers har vi fått nye leieboere i gamlehuset vårt, og det er alltid like koselig å bli kjent med nye folk. Det virker som en utrolig hyggelig familie, og jeg gleder meg til å bli bedre kjent med dem! Internettet var ikke oppe og gikk der borte, så pappa spurte om jeg ville være med bort og se om jeg fikk reparert det. At JEG! Jeg må jo si jeg følte meg beæret over å bli spurt, og jeg ble gladelig med bort. Etter en liten evighet fikk jeg fortsatt ikke til det trådløse Internettet, men med kabel funket det. Det var i alle fall bedre enn ingenting, så vi sa oss fornøyde med det for så lenge. Jeg var i alle fall fornøyd med egen prestasjon, hehe!

Så var det 17. mai, som vi alle er så gla'i! ... Å, jøje meg.

Hurra for dagen fra twinza!

Kjæreste Oddo mi!

Pappa, Oddo og jeg stakk ut til den bittelille "byen" og så på barnetoget som jeg selv var en del av for mange år siden. Jeg så mange kjente fjes, snakket med noen (til og med med en av mine gode venner fra Tyskland!), hilste på andre, og fikk til og med en klem av en hyggelig russ jeg kjenner fra gospelkoret jeg også en gang var en del av. Vi fikk kjøpt en obligatorisk softis på den eneste åpne kiosken i bygdebyen vår, før vi dro hjem igjen. Etter at vi fikk laget og stelt i stand middag, kom Linnie og "gutta" hennes på besøk til avtalt tid. Utrolig koselig! Oddo måtte dra hjem etter hvert, så jeg kjørte ham til nest nærmeste togstasjon (for at han kunne være hos meg lengst mulig). Pappa ville bli med, så jeg fikk selskap på veien hjem igjen. Vel hjemme hadde folket ventet på oss og forberedt det tradisjonelle koselige kortspillet "Tress&Flush", og vi spilte langt om lenge før vi endelig fikk kåret en vinner. Det ble ikke meg, for å si det slik! Nest siste plass! Det er faktisk sjelden jeg havner så langt ned på pallen! Jaja, jeg har jo hell i kjærlighet, da, og det er jo det som teller, hehe.

Nå venter jeg Oddo rett rundt hjørnet, jeg skvetter nok hvert øyeblikk når han som vanlig ringer på dørklokken, hehe. Ønsker dere en alle god kveld! Mai er jammen meg en god måned på de aller fleste måter!

- Bella.

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!