En hilsen på morgenen!

God morgen!

Frokost-tid!

Beklager tynt med blogging i det siste. Livet er hektist som sykepleierstudent, og nå har jeg gått inn i studiets siste praksisperiode på sykehjem. Det er en spennende og lærerik tid jeg har foran meg!

Dagene begynner tidligere og arbeidsdagen varer lenger enn det jeg var vant med i bachelorperioden, men det er vel egentlig litt greit i grunn. Jeg syns det er godt å få struktur på dagene! Dessuten blir det enda tidligere morgener i sommer, hehe.

Jeg har fått til en del treningsøkter i det siste, og det har vært deilig! Jeg kan også merke formen blir bedre, både relatert til utholdenhet og styrke. På forrige gruppetime med Body Balance følte jeg at jeg fikk gitt det lille ekstra ettersom jeg følte meg trygg på øvelsene. Jeg ble skikkelig sliten! Og det var jo utrolig hyggelig å få kompliment fra Oddo også: "Men du er jo helt rå!" Ellers var jeg på besøk hos onkel og tante i helgen som var, og da fikk jeg tatt en meget rolig joggetur sammen med kusinen min. Turen var visstnok på 4 km, og jeg syns det var stort at beina mine tålte det! Vel, knærne var vonde rett etter turen, men likevel! Det er godt å ha dette i bakhodet nå når våren trer inn og det blir friskt og deilig å jogge i Frognerparken!

Jeg vet egentlig ikke helt hva jeg ville med dette innlegget. Jeg bare merket jeg hadde litt ekstra tid på morgenen, så da ville jeg glede mine flotte lesere med en liten hilsen fra meg. Nå er tiden inne for å pakke sekk og gjøre siste forberedelser før jeg møter en ny dag som venter meg der ute. Håper dere får en god dag!

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

MUNTLIG EKSAMEN!