Positivt møte med UiO-biblioteket!

I dag må jeg ha vunnet prisen for tidenes verste middag! Og det verste er at jeg heller ikke vet hva jeg gjorde galt, haha! Jeg fatter det virkelig ikke, når Oddo lager middagen, så blir den jo så nydelig! Jaja, jeg får vente til han kommer tilbake etter vinterferie, så får han lære meg hvordan det skal gjøres. I mellomtiden får jeg døyve middagskvalmen med en kopp kakao!

I dag ble jeg spurt av godeste Oda om jeg ville sitte på UiO-biblioteket og jobbe videre med bacheloroppgaven, og jeg takket selvfølgelig ja til tilbudet. Godt med litt miljøforandringer! Etter å ha forsikret meg om veibeskrivelsen via Google Maps, gikk jeg hjemmefra med en liten tur innom høyskolens bibliotek for å levere noen lånte bøker, og ankom biblioteket etter en overraskende kort, men deilig gåtur! Det var behagelig kaldt ute, og den friske og vakre februarmorgenen vekket meg fra siste rest av morgentrettheten - og da var jeg endelig klar for å jobbe videre med bacheloroppgaven!

Bildet er tatt på vei hjem igjen, men det var veldig fint på vei til skolen også!

Oda kom og møtte meg på biblioteket, og hun viste meg veien til plassene hun hadde holdt av til oss. Det slo meg hvor stort alt sammen var! Det mektige biblioteket strakte seg ut i det uendelige i begge retninger, bokhyller med hundrevis av bøker som ingen ende tok, og - ikke minst - studenter. Mange studenter! Oda stoppet like ved vinduene og viste meg til skrivepulten hun hadde holdt av til meg. Det var så utrolig vakkert her, jeg har ikke ord! Jeg rigget meg til på plassen min, med betydelige flash backs fra da jeg fikk låne Analins faste plass på hennes masterlesesal (fortsatt et stolt øyeblikk for Bella!). Alt lå virkelig til rette for at jeg skulle få en god bachelordag!

Som sagt, så gjort. Jeg jobbet effektivt, målrettet og intenst frem til lunsjpausen. Til og med Oda fortalte meg at hun syns jeg hadde stått på i økten frem til lunsj, hehe! Det var jo hyggelig. Lunsjen ble tilbrakt sammen med Marie og hennes venner. Jeg kan huske at jeg ble helt overveldet og begeistret over å se så mange studenter overalt, på et så stort området. Det var så fint, så fascinerende! Jeg følte meg som en del av noe større...uten at jeg kan forklare det bedre her og nå. En følelse av takknemlighet veltet over meg, og jeg gledet meg over Oslostudenten som befant seg inne i meg.

Etter en hyggelig og sosial lunsj, stakk Oda og jeg tilbake til plassen vår og fortsatte arbeidet. Jeg jobbet omtrent like godt som før lunsj, og stakk hjemover da klokken passerte 16:00. For en herlig og produktiv dag! Hit skal jeg virkelig komme tilbake!

UiO-biblioteket! Mektig, ikke sant? Et vakkert skue for mine øyne!

Humøret sank drabelig og magen slo seg vrang på grunn av middagens totale fiasko, så jeg merker det hjalp veldig å kose meg med en kopp deilig kakao over en episode med yndlingsserien "Little House on the Prarie". Dagens budskap: hva er penger i forhold til vennskap? Verdien av vennskap holder mye lenger enn det verdien av penger gjør. Fantastisk rørende, jeg feller noen tårer ved hver episode, hehe. Nå får jeg legge meg. Jeg har planer om å være på lesesalen nærmere klokken 8:00 i morgen - selvfølgelig på UiO-biblioteket, så da er det bare å hive seg i seng! Takk for en fin dag!

- Bella.

Kommentarer

  1. Pasta med bacon, hvis jeg ikke husker feil :))
    Lett å lære, så det skal vi lage sammen en dag!

    SvarSlett
  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!