Julestemning i Oslo!

I dag våknet jeg hos Oddo. Ah, det var utrolig deilig, og jeg merket det var lenge siden jeg hadde gjort det. Vi spiste litt frokost før jeg gikk i gang med noe skolearbeid. Etter hvert kom Erik, en av de gode vennene til Oddo, på besøk, og det var utrolig hyggelig å se ham igjen! Jeg gikk også i gang med å skrive et ekstra refleksjonsnotat. Selv om jeg merket hvordan utarbeidelsen av refleksjonsnotatet sugde energien ut av kroppen min, vil jeg ikke klage. Det var så godt å se Erik og Oddo sitte i sofaen og ha sine absurde samtaler hvor temaet egentlig ikke passer seg på min blogg (hehee..), og de ga meg motet til å fortsette skrivingen.

Oddo og Erik skulle en tur ned i byen, og jeg tok turen videre til mormor. Mamma og pappa var også på besøk, så det ble en hyggelig sammenkomst over klementiner og en pose med nøtter (les: brente mandler, hehe). Likevel fortsatte jeg arbeidet med refleksjonsnotatet mitt. Selv om mormor, mamma og pappa trasket rundt i leiligheten eller så på TV, var det godt å dem rundt meg. Etter hvert skulle de videre, og de svippet meg tilbake til hybelen. Jeg kom på at jeg måtte hente en pakke på postkontoret, og da fikk jeg handlet inn noen nødvendigheter til begynnelsen av neste uke. Godt å få det på plass! Da jeg kom tilbake til hybelen, gjorde jeg litt skolearbeid før jeg igjen stakk ut for å møte Oddo og Erik.

Da jeg var på vei ut døren, fikk jeg melding fra Oddo som sa at de ville være litt forsinket. Jeg benyttet meg muligheten til å gå av banen et stopp tidligere, på Nathionaltheatret, og traske bort til Stortinget for å få litt trasketur og frisk luft. Da jeg kom frem til Nathionaltheatret ble jeg grepet av en enorm julestemning som fylte byen! Herlighet, når livet nesten kun dreier seg om å komme seg til og fra jobb og eksamensskolearbeid, glemmer man litt hvilken fin tid vi befinner oss inne i!


Nydelig pariserhjul ved Nathionaltheatret!

Vakre trær med julelys!

Virkelig; jeg gikk forbi Nathionaltheatret og halvveis måpte smilende da jeg så rundt meg. Jeg var helt overveldet, og en følelse av glede og lykkelighet strømmet igjennom kroppen min. Spikersuppen var fylt med mennesker som stod på skøyter - noen skøytet radig forbi både forlengs og baklengs, mens andre hadde nok med å bare finne balansen. Jeg stod og så på de skøyteglade menneskene i en liten gledelig evighet før jeg øynet de forskjellige bodene på den andre siden. I ren nysgjerrighet gikk jeg bort dit, og plutselig var jeg i juleland! Der var folk med nisseluer, og blant annet god mat, varme klær og julegløgg som det var mulig å kjøpe. Jeg trasket rundt og merket hvordan livet minnet meg om dets fryd og gleder. Dette var en utrolig god opplevelse som jeg merket gjorde meg veldig godt.

Jul i Vinterland!

Moro!

Etter hvert møtte jeg Erik og Oddo, og vi fant restauranten vi skulle til, den jeg alltid har vært sikker på at jeg har vært sammen med dem en gang tidligere. Da jeg entret restauranten ble jeg tatt med to år tilbake i tid, og ansiktene til Ragnhild, Dence, Karoline og Hanna Serine dukket opp i hodet mitt. Forrige gang jeg var her var jo sammen med mine kjære venner fra folkehøyskolen! Jeg husket det var god mat her, og jeg gledet meg til et nytt måltid på samme plass. Mens Erik og Oddo spiste hver sin pizza, bestilte jeg en gresk salat med kylling. Den smakte helt fortreffelig, og porsjonen var perfekt! Oddo og Erik lo og pratet i vei om filmer og reklamer, og jeg prøvde å henge med så godt jeg kunne. Men jeg merket at fokuset mitt vandret til andre tanker.

Oddo ble meg hjem, og jeg fullførte refleksjonsnotatet once and for all. Selv om dagen var fylt med så mange flotte mennesker, godt selskap, varm julestemning og deilig mat, hang det hele tiden et tungt teppe over meg. Likevel er jeg fornøyd med dagen. Jeg fikk gjort det skolearbeidet jeg hadde planlagt, og jeg hadde koselig sosialt samvær gjennom hele dagen. I dag skal jeg fullføre hjemmeeksamenen, slik at jeg får den også ut av verdenen. Da er det bare fullførelse av praksis og den siste skoleeksamenen som står for tur. Den har jeg ikke begynt å lese på, så det blir mange flotte timers lesing til den.

God søndag!
- Bella.

Om to dager
er i morgen

allerede blitt i går.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!