Medisinsk praksis bestått!!

Wohoo!! Åtte ukers praksis i medisinsk avdeling på sykehus - hjerte- og lungeavdeling - er godkjent med glans! Det virket til og med som om både læreren og veilederen var mer fornøyd med meg selv enn det jeg var med meg selv! Veilederen rådet meg til å søke om helgevakt her, han sa at studentene som hadde vært på avdelingen denne perioden hadde vært så flinke, alle sammen! Det er jo utrolig hyggelig å høre!

Nå venter jeg på at dataen skal oppdatere seg, og det tok visst mye lengre tid enn jeg hadde antatt. Derfor fikk jeg plutselig lyst til å bruke tid på å sminke meg opp! I dødtiden mellom to praksisperioder, som jeg befinner meg i nå, ønsker jeg ikke å bry hodet mitt med skolearbeid. Herlighet, jeg har jo akkurat levert inn hjemmeeksamen og gjennomført praksis - da kan jeg virkelig ta meg en velfortjent helg helt leksefri!

Jeg er jo av den som ikke gidder å bruke lang tid på sminking. Jeg syns det tar unødvendig lang tid, det er så stress å måtte fjerne det om kvelden, og dessuten syns jeg det er best å se naturlig ut. Til tross for at jeg tok på både øyeskygge, mascara og eyeliner, følte jeg at jeg ikke så oversminket ut. Her er resultatet - hva tenker du? Jeg skal straks til Oddo, og da regner jeg med at jeg får en god vurdering!

Sminky-Belly!

I kveld skal jeg nyte stillheten på skolefronten (men kanskje likevel lese noen pensumsider for samvittighetens skyld), løse kryssord, tegne, se på film - ja, mulighetene er mange! Det skal bli hyggelig å tilbringe en rolig søndagskveld med gutten min!

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!